اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

با اعلام شبکه خبری الجزیره؛

انتقاد تند گوترش از رژیم صهیونیستی به دلیل ممانعت از ورود کمک‌ها به غزه

انتقاد تند گوترش از رژیم صهیونیستی به دلیل ممانعت از ورود کمک‌ها به غزه
دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد، بیش از یک ماه است که هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است و رژیم صهیونیستی مانع ارسال کمک‌ها می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد خاطرنشان کرد که کوچ اجباری ساکنان غزه، با قوانین بین‌المللی در تناقض است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی در ادامه افزود: «نهادهای سازمان ملل آماده امدادرسانی هستند، اما سازوکارهای جدید پیشنهاد شده توسط مقامات اسرائیل برای تایید مجوز ارسال کمک‌ها، کنترل بیشتری بر این امر اعمال می‌کند و فرآیند ارسال کمک‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.»

گوترش همچنین تصریح کرد، امکان ورود هرگونه کمک انسانی به غزه در حال حاضر وجود ندارد و باید دسترسی بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه تضمین و حمایت از همه کارکنان در زمینه انسانی طبق قوانین بین‌المللی تضمین شود.

وی گفت: اسرائیل به تعهدات خود به عنوان قدرت اشغالگر بر اساس قوانین بین‌المللی عمل نمی‌کند.

دبیرکل سازمان ملل همچنین خواستار انجام تحقیقات مستقل پیرامون کشتار امدادگران و کارکنان سازمان‌های بشردوستانه از جمله کارکنان سازمان ملل شد.

این در حالی است که «اورین مارمورستین» سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل را به «نشر اکاذیب علیه رژیم صهیونیستی» متهم کرد و مدعی شد هیچ کمبودی در کمک‌ها در غزه وجود ندارد!

به نقل از خبرگزاری فرانسه، وی ادعا کرد بیش از ۲۵ هزار کامیون در طول آتش‌بس وارد غزه شده است و «حماس از این کمک‌ها برای بازسازی ماشین جنگی خود استفاده کرده است».

این تحولات در حالی صورت می‌گیرد که نگرانی‌ها نسبت به افزایش تلفات غیرنظامیان و وخامت اوضاع انسانی در نوار غزه به‌طور جدی رو به افزایش است.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه