logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر بهداشت اعلام کرد

بی‌دندانی ۵۵ درصد از سالمندان بالای ۶۵ سال / لزوم ورود دندانپزشکان به حوزه پیشگیری

بی‌دندانی ۵۵ درصد از سالمندان بالای ۶۵ سال / لزوم ورود دندانپزشکان به حوزه پیشگیری
وزیر بهداشت با اشاره به بی‌دندانی ۵۵ درصد از سالمندان بالای ۶۵ سال، گفت: ۱۸ درصد مردم هیچ‌گونه روش بهداشتی در مراقبت از دندان را رعایت نمی‌کنند و این رقم در دهک‌های اقتصادی پایین به ۵۰ درصد می‌رسد که نیازمند توجه جدی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ظفرقندی در مراسم روز دندانپزشکی با اشاره به اهمیت نامگذاری روزهایی به نام رشته‌های تخصصی، اظهار داشت: هدف از این نامگذاری‌ها مرور گذشته، ترسیم چشم‌انداز آینده و هم‌اندیشی در آن حوزه‌هاست.

 وی با یادآوری اینکه در گذشته تنها پنج دانشکده دندانپزشکی در کشور وجود داشت، افزود: امروز این تعداد به ۴۶ دانشکده رسیده است و خوشبختانه تمامی کارهای تخصصی و علمی در سطح بالا در حوزه‌های مختلف پزشکی و دندانپزشکی در کشور قابل انجام است.

وزیر بهداشت با تاکید بر پیشرفت‌های علمی کشور در حوزه دندانپزشکی، بیان کرد: این دستاوردها مایه افتخار ملی است و باید به اطلاع عموم مردم برسد.

وی افزود: طبق نظرسنجی‌های مختلف، جامعه پزشکی در میان دو مرجع اول اعتماد عمومی قرار دارد، در حالی که برخی جامعه ها که قبلاً در این رتبه‌ها بودند، امروز جایگاه‌های بسیار پایین‌تری دارند.

ظفرقندی با اشاره به عملکرد چشمگیر نظام سلامت در ایام نوروز گفت: در تعطیلات نوروز، با وجود استراحت اکثر مردم، بیش از ۱۳۷ هزار عمل جراحی الکتیو انجام شد. همچنین ۱۴۷۸ مورد احیای موفق و ۱۱۵ عمل پیوند کبد، قلب و کلیه در این ایام انجام شده است که نشان‌دهنده تلاش شبانه‌روزی کادر درمان کشور است.

وی ضمن تاکید بر رشد چشمگیر عمودی نظام سلامت، اظهار داشت: برای توسعه پایدار، نیازمند رشد افقی و گسترش خدمات در سطح کشور هستیم.

وزیر بهداشت با اشاره به دو حوزه درمان و پیشگیری، از جامعه دندانپزشکی خواست تا در حوزه پیشگیری بیش از پیش فعال باشند.

وی هشدار داد: ۱۸ درصد مردم هیچ‌گونه روش بهداشتی در مراقبت از دندان را رعایت نمی‌کنند و این رقم در دهک‌های اقتصادی پایین به ۵۰ درصد می‌رسد که نیازمند توجه جدی است.

وی با اشاره به نگرانی‌های جدی در حوزه بهداشت دهان و دندان، گفت: ۵۵ درصد از سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور کاملاً بی‌دندان هستند؛ در حالی که این شاخص در دنیا ۲۵ تا ۳۰ درصد است. این وضعیت نشان می‌دهد که باید در حوزه پیشگیری، و حتی فراتر از آن، در حوزه “پیش از پیشگیری”، اقداماتی جدی انجام دهیم.

او در پایان از همه دندان‌پزشکان، اساتید، و فعالان حوزه سلامت خواست با هم‌افزایی و تلاش در حوزه‌های آموزش، درمان و ارتقای سلامت عمومی، نقش‌آفرینی مؤثری در بهبود شاخص‌های بهداشت دهان و دندان ایفا کنند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در پایان این مراسم، از ۹ نفر از پیشکسوتان و برگزیدگان برجسته دندانپزشکی کشور با اهدای لوح تقدیر، تجلیل و قدردانی به‌عمل آمد.

گفتنی است در این مراسم دکتر رئیس زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی کشور، مدیرانی از وزارت بهداشت و اعضای هیأت‌مدیره انجمن‌های تخصصی دندان‌پزشکی حضور داشتند.  

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه