logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

انفجار رسانه‌ای در فضای مجازی؛

هشتگ خوزستانی‌ها ترند اول شبکه‌های اجتماعی شد

هشتگ خوزستانی‌ها ترند اول شبکه‌های اجتماعی شد
هشتگ #مع_غزة با بیش از ۲۶ هزار محتوا و ۴ میلیون و ۴۰۰ نفر بازدید، ترند اول ایران شد؛ فریاد خوزستانی‌ها در حمایت از کودکان غزه، قلب شبکه‌های اجتماعی را به تپش درآورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ موج حمایت جهانی خوزستانی‌ها با هشتگ #مع_غزة؛ صدای مردم غزه در قلب شبکه‌های اجتماعی شد.

هشتگ #مع_غزة به ترند نخست شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد و واکنشی جهانی نسبت به بحران انسانی در غزه را رقم زد. کاربران خوزستانی با تولید و نشر بیش از ۲۶ هزار محتوا و ظرفیت بازدید بالغ بر ۴ میلیون، حمایت گسترده‌ای از کودکان و زنان بی‌پناه فلسطینی در فضای مجازی به نمایش گذاشتند.

در روزهایی که افکار عمومی جهان کمتر به فاجعه انسانی در غزه توجه نشان می‌دهد، فعالان مجازی خوزستان با به‌کارگیری کلیدواژه #مع_غزة «به‌معنای برای غزه» صدای مردم مظلوم فلسطین را به روایت کشاندند.

 این هشتگ با محتوایی متنوع و دربرگیرنده موضوعاتی همچون ظلم به زنان و کودکان بی‌پناه، روایت‌های تصویری از کودکان، وضعیت زندگی مردم غزه و بیانات مقام معظم رهبری، مورد توجه گسترده کاربران قرار گرفت.

بر اساس آمار موجود، تاکنون در شبکه اجتماعی ایکس «توئیتر سابق»، بیش از ۲۱ هزار محتوا با ظرفیت بازدید ۴میلیون و ۴۰۰ بار در قالب هشتگ #مع_غزة منتشر شده است. همچنین کاربران خوزستانی در اینستاگرام نیز با بهره‌گیری از همین کلیدواژه، مجموعاً بیش از ۵ هزار پست را به اشتراک گذاشته‌اند.

«هر توییت، فریادی برای غزه»؛ این جمله به خوبی توصیف‌گر موج همدلی خوزستانی‌ها با مردم مظلوم فلسطین در بستر فضای مجازی است.

هشتگ خوزستانی‌ها ترند اول شبکه‌های اجتماعی شد

هشتگ خوزستانی‌ها ترند اول شبکه‌های اجتماعی شد

هشتگ خوزستانی‌ها ترند اول شبکه‌های اجتماعی شد

هشتگ خوزستانی‌ها ترند اول شبکه‌های اجتماعی شد

هشتگ خوزستانی‌ها ترند اول شبکه‌های اجتماعی شد

 

انتهای خبر/

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه