اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد

اختلال شنوایی مانند دیابت رو به افزایش است

اختلال شنوایی مانند دیابت رو به افزایش است
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه اختلال شنوایی در جهان مانند دیابت رو به افزایش است، گفت: عوامل متعددی سبب اختلال شنوایی می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  دکتر علیرضا رئیسی در همایش «دستاوردهای سلامت در حوزه مراقبت گوش و شنوایی» که امروز، اول اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: هزینه اثربخشی اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد. پیشگیری در تمام حوزه‌های مدیریتی از جمله بهداشت کاربرد دارد. پیشگیری از بسیاری مسائل در قالب یک برنامه می‌تواند در سطح کشور انجام شود. با توجه به محدود بودن منابع می‌بایست اهدافی را در کانون توجه قرار دهیم که بیشترین اثربخشی را داشته باشد.

وی با بیان اینکه غربالگری نوزادان از اقدامات پیشگیرانه خوب در سطح کشور است، خاطرنشان کرد: برنامه غربالگری نوزادان به طور کامل در سراسر کشور انجام می‌شود و نوزادان می‌توانند از منظر مسائل مختلف مورد غربالگری قرار گیرند. غربالگری شنوایی نوزادان و عملکرد تیروئید آنها از اقدامات خوب و اثربخش در کشور است.

وی با بیان اینکه کم‌شنوایی به دلایل مختلف ایجاد می‌شود، تصریح کرد: خوشبختانه به دلیل نظام مراقبتی واکسیناسیون کشور، علت کم‌شنوایی به دلیل عفونت در کشور به مقدار بسیار زیادی کاهش یافته است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۶۳۰ میلوین نفر در سطح جهان به اختلال کم‌شنوایی مبتلا هستند، تصریح کرد: علاوه بر مشکلات عفونی، تروماها، مسائل ژنتیکی و ... به اختلال شنوایی دامن می‌زنند.

رئیسی تصریح کرد: اختلالات شنوایی، رتبه سوم در موضوع سال‌های سپری شده به دلیل ناتوانی را در دنیا را دارد. اختلال شنوایی می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد، افرادی که دچار مشکلات شنوایی می‌شوند به برخی اختلالات روحی مبتلا می‌شوند. اختلال شنوایی مانند دیابت رو به افزایش است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه