logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سناتور جمهوری‌خواه خواستار برملا شدن حقایق درباره حادثه ۱۱ سپتامبر شد

سناتور جمهوری‌خواه خواستار برملا شدن حقایق درباره حادثه ۱۱ سپتامبر شد
سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با اشاره به انتشار تئوری‌های توطئه درباره مداخله دولت این کشور در حادثه ۱۱ سپتامبر، از کنگره خواست تا درباره این حادثه تروریستی، جلسات دادرسی بیشتری برگزار کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هیل، ران جانسون، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی می‌گوید که کنگره این کشور می‌تواند درباره حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و برخورد هواپیما به ساختمان‌های تجارت‌ جهانی، جلسات دادرسی بیشتری برگزار کند.

جانسون در گفتگو با بنی جانسون، اینفلوئنسر محافظه‌کار گفت: صادقانه بگویم حالا که چشم‌های باز شده، پرسش‌های بیشماری دارم.

وی با تمجید از فیلم «Calling out Bravo ۷» که روایت رسمی درباره فروریختن ساختمان شماره ۷ مرکز تجارت جهانی را زیر سوال برد، تحقیقات مرکز ملی استاندارد و فناوری را دراین‌باره «فاسد» توصیف کرد. ساختمان شماره ۷، مرکزی ۴۷ طبقه‌ای بود که ساعاتی پس از برخورد هواپیما به برج‌های دوقلو فروریخت.

جانسون افزود: نمی‌دانم که آیا می‌توانید مهندسین دیگری غیر از آنهایی که از داخل مرکز ملی استاندارد و فناوری درباره(این موضوع) تحقیقات فاسدی انجام دادند، پیدا کنید که نگوید این سازه به علتی غیر از تخریب کنترل‌شده فروریخته است!

وی اضافه کرد: سوالات زیادی وجود دارد. چه کسی دستور حذف یا از بین بردن تمام شواهدی که با هر گونه رویه تحقیقاتی آتش‌نشانی مغایرت دارد را صادر کرد؟ منظورم این است که چه کسی مسئول بود؟

مرکز ملی استاندارد و فناوری در تحقیقات خود به این نتیجه رسید که ساختمان مذکور به دلیل آتش‌سوزی طولانی فروریخته است. کارشناسان بارها تلاش‌ها برای پیوند دادن ریزش ساختمان شماره ۷ را با تخریب کنترل‌شده، زیر سوال برده‌اند!

جانسون ریاست کمیته دائمی تحقیق و نظارت بر امنیت داخلی سنا را بر عهده دارد. وی همچنین گفته است که به‌تازگی با کِرت ولدون، نماینده پیشین کنگره، صحبت کرده است و قصد دارد تا «برای افشاگری درباره آنچه او مایل به افشای آن است» با وی همکاری کند. اوایل این ماه، ولدون از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواست تا افرادی با «صداقت» را برای هدایت کمیسیونی جهت بررسی حقایق مربوط به ۱۱ سپتامبر منصوب کند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه