logo
پنج‌شنبه 09 مهر 1405 | پنجشنبه 01 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

با شکست مس در یک دیدار جذاب؛

جام حذفی هندبال| نیروی زمینی کازرون قهرمان شد

جام حذفی هندبال| نیروی زمینی کازرون قهرمان شد
نیروی زمینی کازرون کاپ قهرمانی جام حذفی هندبال را بالای سر برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون هندبال، در پایان دیدار نهایی جام حذفی هندبال باشگاه‌های ایران این نیروی زمینی کازرون بود که در پایان ۸۰ دقیقه جدال تماشایی با شکست مس توانست بر سکوی قهرمانی جام حذفی هندبال باشگاه‌های ایران بایستد.

نیمه اول این دیدار با حضور نزدیک به ۳۰۰۰ تماشاگر در سالن تختی با برتری ۷ گله نماینده کازرون آغاز شد. برتری که تا دقیقه ۷ دوام آورد و مس در این دقیقه یکی از گل‌های خورده را جبران کرد و در ادامه هم شوک اولیه این دیدار را به فراموشی سپرد و پابه پای کازرون جلو آمد تا این نیمه با برتری دو گله کازرون و نتیجه ۱۴ - ۱۶ به پایان برسد.

همین روند هم در نیمه دوم ادامه یافت. مس در ابتدای این نیمه عقب افتاد ولی اندک اندک توانست خود را در زمین پیدا کند و اختلاف گل را به یک گل در دقیقه ۴۲ و نتیجه ۲۳ - ۲۴ برساند و یک دقیقه بعد بازی را ۲۴ - ۲۴ مساوی کرد و سپس در دقیقه ۴۳ از حریفش پیش افتاد.

حساسیت در این دقایق به اوج خود رسید و هر دو تیم تلاش می‌کردند علاوه بر دفاع منسجم، در حمله نیز موفق ظاهر شوند و همین باعث شد نتیجه تا دقایق پایانی با تساوی پیش رود و با نتیجه ۲۹ - ۲۹ این نیمه نیز به اتمام رسید تا بازی به وقت‌های اضافه برود.

در دو وقت‌ اضافه این دیدار که رئیس فدراسیون هندبال تماشاگر ویژه آن بود، بازی به اوج حساسیت خود رسید و هر دو تیم خیال تسلیم‌شدن نداشتند طوری که بازی در این دو وقت ۵ دقیقه ای ۳۴ - ۳۴ شد تا تکلیف قهرمان در وقت‌های اضافه سوم و چهارم مشخص شود.

در وقت اضافه سوم کازرون به برتری ۳۶ - ۳۸ رسید و این پیروزی را در وقت چهارم تثبیت کرد تا در نهایت با نتیجه ۴۱ - ۴۳ به پیروزی برسد و جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

نیروی زمینی کازرون با این پیروزی جواز حضور در جام باشگاه‌های هندبال آسیا را کسب کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه