logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پاکستان بنادر خود را به روی هند بست

پاکستان بنادر خود را به روی هند بست
پاکستان در واکنش به ممنوعیت وارداتی که هند دیروز(شنبه) علیه اسلام‌آباد اعمال کرد، بنادر خود را به روی کشتی‌های هندی بست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایندیاتودی، در ادامه تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد در پی حمله به گروهی از گردشگران در کشمیر تحت کنترل هند، پاکستان امروز در پاسخی متقابل، بنادر این کشور را به روی کشتی‌های هندی بست.

به نوشته «داون»، این تصمیم با هدف «صیانت از حاکمیت دریایی، منافع اقتصادی و امنیت ملی پاکستان» اتخاذ شده است.

سازمان بنادر و کشتیرانی پاکستان اعلام کرد که هیچ کشتی با پرچم هندوستان اجازه ورود به بنادر پاکستان را نخواهد داشت.

وزارت امور دریایی پاکستان که سازمان بنادر زیر نظر آن فعالیت می‌کند، همچنین اعلام کرد که کشتی‌های پاکستانی نیز مجاز به ورود هیچ‌کدام از بنادر هندی نیستند و هر گونه معافیت، به طور موردی بررسی خواهد شد.

این تصمیم در واکنش به اقدام مشابه هند مبنی بر ممنوعیت ورود تمام کالاهای پاکستانی به دهلی‌نو، اتخاذ شد.

عوارض گمرکی بر کالاهای پاکستانی پس از حمله پولوآما در سال ۲۰۱۹، به ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

در پی حمله ۲۲ آوریل در اقامتگاه گردشگری «پهلگام» در کشمیر تحت کنترل هند، ۲۶ نفر که عمده آنها گردشگر بودند، کشته شدند.

هندوستان، کشور همسایه را مقصر این حمله خوانده اما اسلام‌آباد هرگونه ارتباط با این حادثه را رد کرده است. با این حال، اسلام‌آباد پیشنهاد تحقیقات بی‌طرف تحت نظارت طرف ثالث را درباره ابعاد این حادثه مطرح کرده است.

به دنبال این حادثه و تشدید تنش بین دو همسایه هسته‌ای، روابط تیره‌وتار آنها بیش از پیش تحت‌الشعاع قرار گرفته است. طرفین نسبت به اتخاذ سلسله اقداماتی تلافی‌جویانه از جمله لغو برخی معاهدات، بستن حریم هوایی و برگزاری رزمایش‌های هوایی و دریایی علیه یکدیگر اقدام کرده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه