اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سردار جوانی تشریح کرد؛

دلایل عقب نشینی دشمن از مواضع‌اش

دلایل عقب نشینی دشمن از مواضع‌اش
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شرایط کنونی و عقب نشینی دشمن از مواضع خود بیانگر درک بهتر آنان از ظرفیت‌های جمهوری اسلامی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاه نیوز سردار جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست بررسی آخرین تحولات داخلی و حوزه مقاومت، آخرین وضعیت داخلی کشور را تشریح و سپس به اهمیت نقش صحنه متحد داخلی در حصول دستاوردهای بیرونی و ضرورت تقویت این حوزه اشاره کرد. 

 
وی همچنین به موضوع مذاکرات میان ایران و ایالات متحده پرداخت و عنوان کرد: شرایط کنونی و عقب نشینی دشمن از مواضع خود بیانگر درک بهتر آنان از ظرفیت‌های جمهوری اسلامی است. 
 
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه به سابقه مذاکرات اشاره و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر نظر نسبت به سال ۲۰۱۵ در موقعیت برتر و توانمندتری قرار دارد و همین امر باید سبب حصول دستاوردهای بیشتری از سوی مذاکره کنندگان برای کشور شود. 
 
در ادامه این نشست، سید مجتبی ابطحی دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی نیز شرایط کنونی محور مقاومت در منطقه خصوصاً در حوزه یمن را تشریح و به آسیب‌های به وجود آمده برای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اشاره کرد. 
 
وی همچنین پرداختن بیشتر به توان نرم و بازیگری در صحنه نرم را امری ضروری دانست و از امکان توسعه دایره مقاومت و فضای مشارکت ملت‌های دیگر در مقابله و رویارویی با رژیم صهیونیستی گفت. 
 
گفتنی است، کارگروه تحریم کالاهای رژیم اشغالگر نیز گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه و به بیان ظرفیت‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی در داخل و خارج از سرزمین‌های اشغالی و نحوه رویارویی با این این موضوع پرداخت.

نشست بررسی آخرین تحولات داخلی و حوزه مقاومت با حضور سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فعالان حوزه مقاومت در دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی برگزار شد. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه