اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس‌جمهور در آیین گرامیداشت روز معلم:

آینده کشور به دست معلمان ساخته می شود

آینده کشور به دست معلمان ساخته می شود
رییس‌جمهور تصریح کرد که باید کاری کرد که دانش آموزان یاد بگیرند و مهارت پیدا کنند و این رفتار و اخلاق را پیدا کنند که با علم‌شان می‌توانند تمام مشکلات را حل کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان در آیین تجلیل از معلمان نمونه  که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران برگزار شد، گفت: کشور را معلمان می‌کارند،‌ پرورش می‌دهند و بعد حاصل و بهره آن در کشور استفاده می‌شود.

وی افزود: آنچه کاشته می شود، آینده کشور را شکل می‌دهد. باور این است که دانش‌آموزان سرمایه‌های اصلی کشور هستند. کارخانه و دستگاهها در وهله بعدی قرار دارند. نیروی انسانی خلاقیت و هنر و ثروت‌ساز است. اگر می‌خواهیم آینده را داشته باشیم باید  برای دانش آموزان وقت بگذاریم. این شما هستید که کار تیمی را به دانش آموزان یاد می‌دهید تا در آینده جوانان بتوانند با خلاقیت، مشکلات کشور را حل کنند. این باور از بچگی شکل می‌گیرد. توانایی برای حل مشکلات و چالش‌ها از بچگی با عمل و رفتار و آموزش معلمان به دانش آموزان  انتقال می‌یابد.

رییس‌جمهور گفت: باید همه طبقات اجتماعی را دید. نباید فقط پولدارها را در نظام آموزشی دید، بلکه باید ندارها هم دیده شوند. اتفاقا این طبقات هستند که فردا در سرنوشت کشورشان تاثیرگذار خواهند بود. نمونه آن، خودم هستم که با سختی پرورش یافتم و در برابر هیچ مشکلی سر خم نکردم، بلکه تلاش کردم و ساختم. اگر چنین دانش آموزانی رشد و پرورش یابند کشور درست می‌شود. جامعه و آدم‌ها با تئوری درست نمی‌شود، بلکه باید کاری کرد که  دانش آموزان یاد بگیرند و مهارت پیدا کنند و این رفتار و اخلاق را پیدا کنند که با علم‌شان می‌توانند تمام مشکلات را حل کنند.

پزشکیان گفت: باید دانش آموزان تربیت کنیم که بتوانند خودشان را با تغییرات کشور،‌ تغییر دهند و راستگو و خلاق باشند. دانش آموزان از مدرسه جسارت و صداقت و ریسک‌پذیری را می‌آموزند. انجام کار به صورت تیمی باید به دانش آموزان آموخته شود. نماز جماعت در مدارس نمونه کار تیمی است. به همین دلیل است که در شارع مقدس برای نماز جماعت با تعداد زیادتر ثواب و برکت بیشتری تعیین کرده است.
وی ادامه داد: دنیا حساب و کتاب دارد. علم و دانایی و آگاهی حساب کتاب دارد. حرکت اجرام حساب و کتاب دارد. آموزش و پرورش و تربیت دانش آموزان هم حساب و کتاب دارد. نباید افراد بی‌تجربه را به افراد با تجربه حاکم کرد. باید عادلانه اقدام کرد. تقوا هم یعنی کسی که برتری دارد باید بر دیگران مسلط شود. تقوا یعنی حرکت بدون خطا و تصمیم درست. مدرسه‌سازی آغاز کار است. مدرسه بستر آموزش با کیفیت دانش آموزان است. ما می‌خواهیم بچه‌هایمان بهترین پرورش را داشته باشند.
رییس‌جمهور تاکید کرد: معلمان باید به دانش آموزان تلقین کنند که هیچ چیز از دیگران کمتر ندارند. یکی در صنعت، یکی در هنر و یکی در اقتصاد  مهارت دارد. مهم این است که دست در دست هم باید رشد کنند. باید بچه‌ها تربیت کنیم که تمام وجودشان را صرف سربلند نگهداشتن کشورمان کنند. هنر نیست که بچه‌ها به آمریکا روند و علم و توانایی‌های‌شان را در اختیار آنان بگذارند.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم مشکلات را حل کنیم می‌توان راه رسیدن به آن پیدا کنیم. بنده به هر چیز اراده کردم با عشق و هزینه‌ای که برایش کردم، رسیدم. نباید بپذیریم که ضعیف هستیم. در بازی فوتبال هم اگر باختیم مهم نیست، مهم این است که تیم تلاش کند. آموزگاران باید به دانش آموزان یاد دهند که مفت به جایی نمی‌رسند و با تیم و رهبری مناسب، موفق می‌شوند. نماز باید اقامه شود نه اینکه خوانده شود.

رییس‌ جمهور تاکید کرد: روش‌های آموزش در مدارس کشورمان باید بهترین روش‌های روز دنیا باشد. باید نظام آموزشی را تغییر دهیم تا بتوانیم در روش‌ها تغییر ایجاد کنیم تا دختران و پسرهای مردم در مدارس تربیت شوند. همین مدارس می‌توانند پسرها و دخترهای مردم را به گونه‌ای آموزش دهند که تبدیل به عروسک شوند و خودشان را به نمایش بگذارند، در عین حال می‌توانند علم، دانش، صداقت، صفا، مهارت و زندگی کردن درست را آموزش دهند. البته این کار با دستور و زور و آموزش نادرست امکان‌پذیر نیست.
پزشکیان خاطرنشان کرد: باید رقابت برای حل مشکلات و چالش‌های کشور باشد. کارِ تیمی، حل مسئله، مدیریت و ساختارسازی می‌تواند از مدرسه و آموزش به بچه‌های مردم شروع شود.
وی گفت: عبادت خدا یعنی رفتن به سمت بی‌نهایت. بنده خدا هم می‌تواند تا بی‌نهایت برود. انسان تا زنده است باید تلاش کند تا خود و کشورش تغییر کنند. در این صورت ایران از هیچ کشور و ملتی عقب نمی‌افتد. همانطور که رهبری گفتند ما باید بهترین باشیم. دولت هم هر کاری از دستش بر بیاید، کوتاهی نمی‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه