logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده نیروی زمینی ارتش:

دشمنان به اقتدار ایران چشم طمع دارند

دشمنان به اقتدار ایران چشم طمع دارند
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: دشمنان به اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا چشم طمع دارند اما نیروهای مسلح ما از جمله ارتش و نیروی زمینی آن در اوج آمادگی قرار داشته و پاسخ پشیمان کننده ای را به هرگونه حماقت و جسارت دشمن می دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  امیر سرتیپ کیومرث حیدری روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از اتاق عمل و اورژانس بیمارستان ۵۵۷ سینا (ارتش همدان) بیان کرد: دستمان به ماشه و گوش مان به فرمان ولی امر مسلمین است و اگر دشمن بخواهد حماقت کند در کسری از ثانیه او را پشیمان می کنیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه دشمنان چشم طمع به اقتداری دارند که شهدا آفریدند،افزود: تاریخ دفاع مقدس را مرور می کنیم نقش همدان را در جنگ تحمیلی به خوبی دریابیم ، زمانی که ارتش عراق از قصر شیرین به سمت ایران آمد سه مجموعه رویاروی آن ایستادند.

وی افزود: تیپ ابوذر سرپل ذهاب محکم اما مظلومانه در برابر رژیم بعثی ایستاد در حالی که بنی صدر ملعون با اینکه می دید فرزندان ما زیر تانک و توپ شهید می شوند اقدامی نکرد.

امیر حیدری اضافه کرد: سپس رزمندگان سپاه همدان در برابر این رژیم بعثی ایستادند به گونه ای که با بررسی دقیق درمی یابیم که بیشتر رزمندگان همدان در قصر شیرین و سرپل ذهاب شهید شدند.

وی ادامه داد: سپس هوانیروز کرمانشاه در مقابل نیروهای ارتش صدام ایستاد و در اصل این سه مجموعه، غرب کشور را از هجوم دشمن بعثی نگهداری کردند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: دشمنان امروز هم چشم طمع به اقتدار ما و ارزش هایی والایی که ولی امر مسلمین آفریده دارند ، نمی خواهند ایران مقتدر و اثر گذار با جغرافیایی جهانی را ببینند بلکه ایرانی می خواهند مثل برخی کشورها وابسته به استکبار باشد اما ایران همیشه در برابر زیاده گویی استکبار ایستاده و می ایستد.

وی افزود: هم اکنون ۱۰ تیپ نیروی زمینی در مرزها مستقر هستند تا امنیت این مناطق را حفظ کرده و در صورت هر گونه تحرک از سوی دشمنان، پاسخ کوبنده ای به آنان خواهند داد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان نیز گفت: بخشی از تاریخ هویت ساز کشورمان را دفاع مقدس می سازد که با مجاهدت نیروهای نطامی و دفاعی این افتخار شکل گرفت.

حمزه امرایی افزود: ارتش همدان یک هزار و ۳۰۹ شهید تقدیم این انقلاب کرده و نقش ارتش در مقطع و دوران دفاع مقدس بسیار بی بدیل بود و با فداکاری ابن نیروی بزرگ و انقلابی در کنار سایر نیروهای مسلح دوده جنگ و دفاع مقدس افتخار تاریخی خلق شد.

وی افزود: طولانی ترین جنگ بعد از جنگ چالدران تاکنون، دفاع مقدس بود اما در جنگ چالدران جغرافیای ایران تغییر کرد و کوچک شد اما در جریان جنگ تحمیلی با وجود پشتیبانی غرب از صدام، مرزهای هویتی و سرزمینی ایران جابه جا نشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان ادامه داد: ارتش علاوه بر فعالیت های نطامی در سایر فعالیت ها از جمله امداد رسانی به مردم در حوادث مترقبه خوش درخشیده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه