logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

وزارتخانه‌های یمن:

هدف حملات اسرائیل به زیرساخت‌ها، تشدید محاصره است

هدف حملات اسرائیل به زیرساخت‌ها، تشدید محاصره است
وزارتخانه‌های یمن ضمن محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های این کشور، هدف از آن را تشدید محاصره و افزایش مشکلات برای مردم یمن اعلام کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارتخانه‌های دادگستری و حقوق بشر، حمل‌ونقل و خدمات عمومی، بهداشت و محیط زیست یمن کنفرانس مطبوعاتی مشترکی درباره حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های اقتصادی این کشور داشتند.

در بیانیه مشترک این وزارتخانه‌ها ضمن محکومیت شدید حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌ها و مراکز مهم و حیاتی یمن تاکید شد: هدف از این جنایات دشمن، تشدید محاصره، محروم کردن مردم یمن از غذا، استمرار مشکلات بیماران و مسافران و ممانعت از انتقال غذا و دارو به یمن است.

به گزارش المسیره، وزارت‌خانه‌های یمن با اشاره به اینکه حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا باعث توقف پروازهای مسافربری به تنها مقصد یعنی اردن شد، اعلام کردند: فرودگاه صنعا به خدمات انسانی خود به بیماران، مسافران، دانشجویان و اتباع خارجی ادامه می‌دهد.

همچنین در این بیانیه آمده است: پروازهای بین‌المللی و پروازهای بشردوستانه نهادهای انسانی در یمن به دلیل تخریب فرودگاه صنعا متوقف شدند.

این وزارتخانه‌های یمنی در بیانیه خود اعلام کردند: آمارهای قبلی حاکی از این است که بیش از ۱۲۰ هزار بیمار در نتیجه ممانعت از سفر آنها به خارج جان خود را از دست دادند، در حال حاضر نیز میلیون‌ها بیمار، دانشجو و تبعه خارجی همچنان نیاز مبرمی به خدمات فرودگاه بین‌المللی صنعاء دارند.

آنها تاکید کردند: دشمن صهیونیستی-آمریکایی به دلیل اطلاع از اهمیت بنادر موسسه دریای سرخ یمن و ارتباط آن با زندگی مردم این کشور آنها را هدف قرار داد.

مدیر فرودگاه صنعا نیز در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره از تعلیق تمامی پروازها در این فرودگاه تا اطلاع ثانوی به دلیل تخریب گسترده آن خبر داد.

این مسؤول یمنی اظهار کرد: دشمن صهیونیستی فرودگاه صنعا را با موشک‌هایی با قدرت تخریب بالا هدف قرار داد.

او گفت: خسارات وارده به فرودگاه صنعا در حملات هوایی اسرائیل در حدود ۵۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود. در این حملات سالن‌های فرودگاه، ساختمان تدارکات، ۶ فروند هواپیما تخریب شده و خسارات شدیدی به باند فرودگاه وارد آمد.

مدیر فرودگاه صنعا به الجزیره گفت: تجاوز اسرائیل سالن‌های فرودگاه، ساختمان تدارکات و شش هواپیما را ویران کرد و خسارات شدیدی به باند فرودگاه وارد کرد.

وی افزود: اتهامات اسرائیل مبنی بر استفاده از فرودگاه صنعا برای اهداف غیرانسانی، صحت ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه