logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معرفی هیولای جدید برابوس؛ XL 800 با 788 اسب بخار قدرت+عکس

معرفی هیولای جدید برابوس؛ XL 800 با 788 اسب بخار قدرت+عکس
کمپانی برابوس که از خودروهای مرسدس بنز، یک هیولا می‌سازد، از نسخه ارتقایافته مدل آام‌گ G۶۳ ۴x۴² با نام XL۸۰۰ رونمایی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برابوس نسخه دیگری از مرسدس آام‌گ G۶۳ را به نمایش گذاشته که این بار XL ۸۰۰ نام دارد. طبق معمول، این خودرو مجموعه‌ای جدید از تغییرات را به همراه دارد، از جمله سیستم تعلیق بازنگری شده با اکسل‌های پرتال، کیت بدنه فیبر کربنی، فضای داخلی بازسازی شده و موتور V۸ توئین توربو که اکنون ۷۸۸ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. این خودرو اساساً برای کسی است که فکر می‌کند G۶۳ معمولی زیادی ظریف و معمولی است.

برابوس، لندکروز را برای صبحانه می‌خورد! /عکس

برابوس XL ۸۰۰ ارتفاع از سطح زمین را (به معنای واقعی کلمه) به ارتفاعات جدیدی از بی‌معنی بودن می‌رساند. ما در مورد ۴۷۰ میلی‌متر صحبت می‌کنیم که یک افزایش قابل توجه ۱۱۹ میلی‌متری نسبت به ارتفاع ۳۵۱ میلی‌متر مدل استاندارد مرسدس آام‌گ G۶۳ ۴x۴² است. همه اینها به لطف تنظیمات جدید سیستم تعلیق با اکسل‌های پرتال، یک اکسل جلوی سفارشی و یک نسخه ویژه از کویل‌اورهای RideControl برابوس است.

برابوس، لندکروز را برای صبحانه می‌خورد! /عکس

این هیولای آفرودی مجهز به کیت بدنه Brabus Widestar است که جلب توجه بیشتری دارد. گلگیرهای پهن این خودرو از فیبر کربن ساخته شده‌اند که با کاپوت Power Dome و سپرهای اسپرت همخوانی دارند. XL ۸۰۰ همچنین دارای LED‌های روی سقف و یک بال عقب است.

امکانات قابل توجه دیگر شامل گارد جلو، اگزوزهای نصب شده در کنار، رکاب‌های جانبی جمع‌شونده و نشان‌های بی‌شمار برابوس در اطراف بدنه است. این شاسی‌بلند بر روی مجموعه‌ای جدید از رینگ‌های آلیاژی فورج شده ۲۲ اینچی Brabus Monoblock Z/HD سوار است که با تایرهای پیرلی اسکورپیون پوشیده شده‌اند. برخلاف اکثر نسخه‌های G کلاس، XL ۸۰۰ تایر زاپاس روی در صندوق عقب ندارد.

برابوس، لندکروز را برای صبحانه می‌خورد! /عکس

در داخل، برابوس امضای "Masterpiece" خود را به کار گرفته است، که شامل روکش‌های چرمی دست‌دوز به رنگ خاکستری سنگی، مقدار زیادی ادوات فیبر کربن و سقف Dinamica است. حتی آفتاب‌گیرها نیز از جنس کربن هستند. گیج‌های نصب شده روی سقف و نمایشگرهای اضافی برای سرنشینان عقب نیز وجود دارد.

برابوس، لندکروز را برای صبحانه می‌خورد! /عکس

زیر کاپوت XL ۸۰۰ نسخه ارتقا یافته موتور ۴٫۰ لیتری V۸ توئین توربو آام‌گ قرار دارد. این موتور ۷۸۸ اسب بخار قدرت و ۱۰۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. این اعداد برابوس XL ۸۰۰ را قادر می‌سازد تا در ۴٫۶ ثانیه از صفر تا صد کیلومتر بر ساعت شتاب بگیرد. در مورد حداکثر سرعت، این خودرو تا ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است.

برابوس قیمت رسمی  XL ۸۰۰ را اعلام نکرده است، اما با ارتقاهای شدید آن در ظاهر، فضای داخلی، شاسی و پیشرانه، این خودروی آفرود قطعا قیمت بسیار بالایی خواهد داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه