اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آمار شهدای روزانه در غزه رکورد زد؛ ۱۰۶ نفر دیگر شهید شدند

آمار شهدای روزانه در غزه رکورد زد؛ ۱۰۶ نفر دیگر شهید شدند
آمار شهدای ۲۴ ساعت گذشته حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه دست کم طی ماه‌های اخیر رکورد جدیدی را ثبت کرد.

به گزارش راه دانا به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، وزارت بهداشت غزه با صدور آمار جدید در خصوص تعداد شهدای حملات ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی به غزه اعلام کرد که ۱۰۶ نفر در این حملات به شهادت رسیده‌اند و ۳۶۷ نفر نیز مجروح شده‌اند.

 

این بیانیه اعلام کرد که یک نفر از شهدا، از شهدای کشف شده از زیر آوارها هستند.

 

به این ترتیب تعداد شهدای تجاوز رژیم صهیونیست به غزه به عدد ۵۲۷۶۰ نفر رسیده و بالغ بر ۱۱۹۲۶۴ نفر نیز از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون زخمی شده‌اند.

 

آمار شهدای غزه از آغاز دور دوم حملات رژیم صهیونیستی از مارس گذشته تاکنون به عدد ۲۶۵۱ شهید و ۷۲۲۳ مجروح رسیده است.

 

از سوی دیگر منابع پزشکی و امدادی بین‌المللی از وخامت فزاینده اوضاع بهداشتی و درمانی در نوار غزه به‌ویژه پس از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به خان‌یونس از ماه مارس و تداوم محاصره شدید این منطقه خبر می‌دهند.

 

رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر از ورود تیم‌های پزشکی بین‌المللی به غزه جلوگیری کرده، با وجود اینکه برخی از این تیم‌ها توانایی رسیدن به داخل نوار غزه را داشتند.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرش گزارش داد که طبق گفته پزشکان حاضر در منطقه، بسیاری از مجروحان جنگی نیاز فوری به جراحی‌های ترمیمی و پلاستیک دارند، اما تنها تعداد اندکی از جراحان متخصص هنوز در غزه باقی مانده‌اند.

 

سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرده که تعداد مجروحان با سوختگی در حملات اخیر به خان‌یونس ۵ برابر شده و این در حالی است که داروهای حیاتی برای درمان این بیماران رو به اتمام است.

 

منابع پزشکی همچنین هشدار داده‌اند که بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های غزه در حال تمام‌کردن ذخایر محدود دارویی خود هستند و محاصره رژیم صهیونیستی، امکان تأمین مجدد این منابع را سلب کرده است.

 

به گزارش آسوشیتدپرس، در پی ممنوعیت ورود مواد غذایی از سوی اسرائیل، تعداد کودکان دچار سوءتغذیه نیز به شکل قابل‌توجهی افزایش یافته است؛ وضعیتی که کارشناسان آن را یک فاجعه انسانی می‌دانند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه