logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یمن: پاسخ به تجاوزات اسرائیل، قاطع، شدید و در آینده نزدیک خواهد بود

یمن: پاسخ به تجاوزات اسرائیل، قاطع، شدید و در آینده نزدیک خواهد بود
شورای عالی سیاسی یمن با صدور بیانیه‌ای از نقش مؤثر یمن در حمایت از مقاومت فلسطین سخن گفت و رئیس این شورا با تأکید بر آمادگی کامل نظامی، وعده پاسخ کوبنده به تجاوزات را مطرح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شورای عالی سیاسی یمن روز پنجشنبه و با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که جمهوری یمن اکنون با اقتدار در معادلات منطقه‌ای حضور دارد و تمامی تلاش‌های دشمن برای بازداشتن صنعا از حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم غزه به شکست انجامیده است.

طبق گزارش شبکه المسیره، در این بیانیه آمده است که ایستادگی ملت یمن، در کنار عملیات میدانی نیروهای مسلح کشور، جبهه‌ای موازی ایجاد کرده که توانسته است تحسین جهانیان را برانگیزد و معادلات نظامی و سیاسی منطقه را تغییر دهد.

در همین راستا، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی نیز در سخنانی با اشاره به نقش مثبت و مسئولانه عمان در تحولات اخیر، به ویژه در رابطه با اعلام آتش‌بس میان صنعا و واشنگتن، اظهار کرد: تحولات اخیر پیروزی بزرگی برای یمن و محور مقاومت به شمار می‌رود که با یاری خداوند و درایت رهبری یمن در مدیریت رویارویی با تجاوزات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی محقق شد.

وی افزود: اعلام عقب‌نشینی آمریکا نتیجه شکست‌های پیاپی و ناکامی در دستیابی به اهداف تجاوزکارانه‌اش است.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در ادامه تأکید کرد: آمادگی نظامی یمن در بالاترین سطح قرار دارد و پاسخ به تجاوزات اسرائیل، قاطع، شدید و در آینده نزدیک خواهد بود.

مهدی المشاط همچنین به ملت یمن از نظر وضعیت اقتصادی کشور اطمینان داد و گفت: وضعیت اقتصادی پایدار است، فرآورده‌های نفتی به اندازه کافی در دسترس هستند و تلاش‌های عظیمی برای بازسازی فرودگاه صنعا در حال انجام است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که وزارت خارجه عمان پیش‌تر اعلام کرده بود که رایزنی‌های مستمر مسقط با طرف‌های درگیر (آمریکا و یمن)، به تفاهمی انجامیده که بر اساس آن، هر یک از طرفین از هدف قرار دادن دیگری از جمله ناوها و کشتی‌های آمریکایی خودداری خواهند کرد.

طبق اعلام عمان، این توافق شامل توقف حملات از یمن به سمت رژیم صهیونیستی نمی‌شود و همچنین ایمنی کامل تمامی کشتی‌ها را تضمین نمی‌کند.

در همین راستا، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفت: به هر قیمتی که تمام شود، هیچ بازگشتی از حمایت از غزه وجود ندارد، آنچه رخ داده ثابت می‌کند که ضربات ما دردناک هستند و ادامه خواهند داشت.

«محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن و از رهبران جنبش انصارالله یمن  نیز تاکید کرد که پشتیبانی یمن از نوار غزه ادامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه