logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بدون احترام خبری از عدالت نیست؛

کارتال: فحش‌های بدی به علی‌پور دادند؛ حمله به پیروانی قابل قبول نیست

کارتال: فحش‌های بدی به علی‌پور دادند؛ حمله به پیروانی قابل قبول نیست
سرمربی پرسپولیس گفت: بعد از بازی با خیبر خرم آباد یکی از اعضای کادر تیم حریف یک مشت زیر چشم افشین پیروانی زد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ اسماعیل کارتال پس از پیروزی 2 بر یک تیمش مقابل خیبر خرم‌آباد گفت: به بازیکنانم تبریک می‌گویم. در 15 دقیقه اول سه، چهار موقعیت صد درصد داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم. یک اشتباه رخ داد و خودمان به خودمان یک گل زدیم. تیمی هستیم که سعی می‌کنیم در زمین فوتبال بازی کنیم. از اول تا آخر بازی تیم حریف فقط سعی می‌کرد توپ‌های بلند بفرستد و از توپ دوم استفاده کند. در نیمه دوم با تعویض‌هایی که کردیم و ضد حملاتی که داشتیم فهمیدیم که چطور بازی را باید ببریم.

وی افزود: در مورد زمین تمرین‌مان باید بگویم که شاید در ایران بهترین زمین‌ها را داشته باشیم. من روی این مسئله خیلی تلاش کردم. آقایانی روی زمین کار می‌کنند و من چندین‌بار تا حد دعوا با آنها جلو رفتم، ولی در نهایت باعث شد دو زمین خوب در اختیارمان باشد. از همه کسانی که زحمت کشیدند و این زمین‌ها را فراهم کردند خیلی تشکر می‌کنم.

سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: امشب بعد از بازی یکی از اعضای کادر تیم حریف به سمت افشین پیروانی حمله کرده و یک مشت زیر چشم او زده که این کار قابل قبول نیست. فوتبال اینطور پیشرفت نمی‌کند. از دیروز که ما آمدیم در اطراف هتل ناسزاهایی به علی علیپور گفته شد که نمی‌توانم آنها را بیان کنم. همچنین به تیم ما هم ناسزا گفتند. حس می‌کنم مردم خرم‌آباد اینطور نیستند. در فوتبال می‌بریم و می‌بازیم ولی مهم است به هم احترام بگذاریم. جایی که احترام وجود نداشته باشد روی خوش و عدالت هم وجود ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه