اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

هشدار ارتش پاکستان درباره پاسخ احتمالی به هند

هشدار ارتش پاکستان درباره پاسخ احتمالی به هند
سخنگوی ارتش پاکستان هشدار داد که اگر این کشور تصمیم به پاسخ نظامی به هند بگیرد، آن‌چنان بازتابی خواهد داشت که جهان را متوجه خود خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ژنرال «احمد شریف چوهدری» سخنگوی ارتش پاکستان در واکنش به اتهامات اخیر هند علیه کشورش، ضمن رد این ادعاها، هشدار داد که اگر پاکستان تصمیم به اقدام نظامی بگیرد، پیامد آن بسیار گسترده خواهد بود.

وی تصریح کرد: «اگر پاکستان در زمان و مکان انتخابی خود به هند حمله کند، تمام جهان از آن باخبر خواهد شد و بازتاب آن در همه‌جا شنیده خواهد شد.»

چوهدری اتهامات هند علیه پاکستان مبنی بر حملات مرزی را بی‌پایه و «دفاع خیالی» خواند و افزود: «شور و شیفتگی‌ای که به حملات خیالی دارید، همان را در سال 2016 هم دیدیم. آن زمان هم ادعا شد که حمله‌ای صورت گرفته، اما در واقعیت هیچ اتفاقی نیفتاده بود.»

سخنگوی ارتش پاکستان همچنین با طعنه به فضای تبلیغاتی در هند گفت: «دولت هند باید از نمایش و سینما به دنیای واقعی بازگردد. ما در قرن بیست‌ویکم زندگی می‌کنیم، هر موشکی که پرتاب شود، امضای دیجیتال دارد و قابل ردیابی است. نمی‌توانید هر داستانی را بسازید و آن را به‌عنوان واقعیت ارائه دهید.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌های مرزی میان هند و پاکستان در روزهای اخیر شدت گرفته و نگرانی‌ها درباره احتمال درگیری گسترده‌تر افزایش یافته است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه