logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

همکاری وزارتخانه‌های دادگستری و فرهنگ در زمینه آموزش کتاب‌محور

همکاری وزارتخانه‌های دادگستری و فرهنگ در زمینه آموزش کتاب‌محور
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری در دیدار با قائم‌مقام نمایشگاه کتاب درباره برگزاری نشست‌های رسانه‌ای، برنامه‌های زنده تلویزیونی کتاب‌محور و مصاحبه با هدف ترویج فرهنگ کتاب و آموزش عمومی حقوق شهروندی گفت‌وگو کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری، در دیدار با ابراهیم حیدری، قائم‌مقام و سخنگوی نمایشگاه کتاب، بر تقویت ارتباط میان فرهنگ و عدالت و استفاده از ظرفیت‌های کتاب برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، گسترش دیپلماسی فرهنگی و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی تأکید کرد.

وی ضمن اشاره به نقش کتاب در کاهش جرم و بزهکاری، از ظرفیت نمایشگاه کتاب برای آموزش حقوق شهروندی و حقوق بشر گفت: وزارت دادگستری آماده است از امکانات آموزشی و فرهنگی نمایشگاه برای ارتقای دانش حقوقی عموم مردم بهره گیرد.

جلالیان از انتشار سه جلد کتاب در حوزه موافقت‌نامه‌های بین‌المللی خبر داد و افزود: به‌زودی برای امضای سند معاضدت حقوقی به قزاقستان سفر می‌کنم‌. با توجه به ریاست کارگروه حقوقی و قضایی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، می‌توان از ظرفیت‌های تبادل علمی و فرهنگی با کشورهای مختلف بهره برد.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری ادامه داد: تشکیل کارگروه آموزش و هدایت حقوق شهروندی در وزارت دادگستری که درحال دریافت مسئولیت رسمی از شورای فرهنگ عمومی کشور است، اهمیت زیادی دارد و می‌توان از ظرفیت آن برای توسعه کتاب‌خوانی استفاده کرد.

در ادامه مدیرعامل خانه کتاب، گفت: نمایشگاه کتاب تهران امسال با برگزاری بیش از ۴۰۰ تا ۵۰۰ نشست تخصصی در حوزه نشر، چهره‌های شاخصی چون میرجلال‌الدین کزازی و محمدرضا شفیعی کدکنی را نیز در برنامه‌ها دارد و تلاش می‌شود فضا هم‌زمان هم خانواده‌محور و هم تخصصی و نخبگانی باشد تا افرادی که از فضای کتاب و نمایشگاه دور شده‌اند، دوباره جذب شوند.

قائم‌مقام نمایشگاه کتاب با اشاره به استقبال خوب ناشران داخلی و خارجی، گفت: در حوزه بین‌الملل نیز اتفاقات مهمی رقم خورده است؛ از جمله برگزاری فلوشیپ بین‌المللی برای نخستین‌بار در نمایشگاه کتاب تهران، معرفی فناوری‌های نوین نشر و گسترش روابط با کشورهای دیگر در قالب توافق‌نامه‌های فرهنگی و حقوقی در دستورکار نمایشگاه قرار دارد.

در پایان، پیشنهاداتی درباره برگزاری نشست‌های رسانه‌ای، برنامه‌های زنده تلویزیونی کتاب‌محور و مصاحبه با هدف ترویج فرهنگ کتاب و آموزش عمومی حقوق شهروندی مطرح شد که می‌تواند به ارتقای آگاهی عمومی کمک کند.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت شروع شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) برپا خواهد بود. این رویداد به‌صورت مجازی نیز در book. icfi.ir درحال برگزاری است.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه