logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

رکود دمای تهران طی ۵۰ سال اخیر شکست؛ هشدار رگبار به ۱۵ استان

رکود دمای تهران طی ۵۰ سال اخیر شکست؛ هشدار رگبار به ۱۵ استان
کارشناس هواشناسی گفت: دمای کمینه تهران امروز به ۲۵ درجه رسید که در ۵۰ سال اخیر بی‌سابقه است، همچنین هشدار رگبار شدید و طوفان‌ تندری در ۱۵ استان کشور صادر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اصغری کارشناس هواشناسی، از ثبت رکورد دمایی کم‌سابقه در تهران خبر داد و گفت: امروز سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت، کمینه دمای تهران به ۲۵ درجه سانتی‌گراد رسید که در ۵۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده و به‌احتمال زیاد رکورد محسوب می‌شود.

وی افزود: بیشینه دمای تهران نیز امروز به ۳۴ درجه خواهد رسید که این عدد هم رکورد جدیدی محسوب می‌شود. این شرایط دمایی، زمینه‌ساز وقوع طوفان‌های تندری است و تهران می‌تواند نماینده وضعیت جوی بسیاری از استان‌ها باشد.

کارشناس هواشناسی با اشاره به شرایط ناپایدار جوی در کشور تأکید کرد: در استان‌های مرکزی، همدان، قم، البرز و قزوین احتمال وقوع طوفان‌های تندری در هر لحظه وجود دارد. همچنین از نیمه دوم هفته، شرایط برای وقوع رگبارهای شدید به‌صورت نقطه‌ای و محلی در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، جنوب و مرکز اردبیل، ارتفاعات تهران، مازندران، گیلان، البرز و قزوین فراهم است.

وی ادامه داد: در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، احتمال سیلابی‌شدن بارش‌ها در مناطق ذکرشده افزایش می‌یابد و لازم است اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد.

اصغری همچنین از تداوم بارش‌های موسمی در جنوب‌شرق کشور خبر داد و گفت: این بارش‌ها نیمه شرقی استان سیستان و بلوچستان و ارتفاعات و دامنه‌های استان کرمان را در برمی‌گیرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه