logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فستیوالی به وسعت همه ایران/ فراخوان جاباما و فیدیبو برای همکاری با فستیوال‌های فرهنگی بومی و محلی ایران

فستیوالی به وسعت همه ایران/ فراخوان جاباما و فیدیبو برای همکاری با فستیوال‌های فرهنگی بومی و محلی ایران
برگزارکنندگان و تیم‌های اجرایی که در زمینه فستیوال‌های فرهنگی بومی و محلی فعالیت دارند، می‌توانند رویدادهای خود را با همراهی جاباما و فیدیبو برگزار کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دو پلتفرم فیدیبو و جاباما که فروردین سال ۱۴۰۴ فستیوال موسیقی فیوژن را با حضور گروه‌های موسیقی از چند شهر و فرهنگ ایران در تهران برگزار کردند، در فراخوانی حمایت خود را از برگزاری فستیوال‌های فرهنگیِ بومی و محلی اعلام کردند.  

بر این اساس تیم‌های اجرایی و برگزارکنندگان رویدادهای محلی و مردمی می‌توانند درخواست همکاری خود را با معرفی و پیشینه و همچنین فایل نمونه اجرا به ایمیل‌های اعلام شده، ارسال کنند.

متن فراخوان بدین شرح است: «موسیقی و فرهنگ، تار و پود درهم‌تنیده هویت ماست. چه نوای دلنشین موسیقی از دل کوه‌های زاگرس برخیزد، چه آیین‌های باشکوه در سواحل جنوب جان بگیرد، همه این‌ها عناصری جدایی‌ناپذیر از سرزمین‌مان و حافظ روح زنده ایران در هر گوشه و کنار است.

تجربه‌های موفقی مانند فستیوال کوچه در بوشهر نشان داده‌اند که چگونه رویدادهای فرهنگی برآمده از دل مردم می‌توانند باعث همدلی و نزدیکی همه ما از هر قوم و بوم ایران باشند و بستری برای نمایش غنای فرهنگی‌مان فراهم کنند. در زمانی که نیاز به شادی، همدلی و تجربه‌های جمعی بیش از پیش احساس می‌شود، فیدیبو و جاباما تصمیم گرفته‌اند با همراهی هنرمندان و تیم‌های اجرایی از هر شهر و دیار، رویدادی نو خلق کنند: فستیوال فرهنگ و موسیقی در ایران.

این یک فراخوان برای همراهی با پروژه‌ای به وسعت ایران و وصل کردن دوباره مردم با تجربه‌های زنده فرهنگی‌ست؛ اگر شما از فعالان فرهنگی، تیم‌های اجرایی و برگزارکنندگان رویدادهای محلی و مردمی هستید، ما مشتاق همکاری با شما هستیم. این یک دعوت است از شما که این فراخوان را دست‌به‌دست و شهر‌به‌شهر به گوش همه اهالی فرهنگ و هنر برسانید؛ به امید هموار کردن مسیر ساخت آینده‌ای روشن‌تر برای فرهنگ سرزمین‌مان.

با هم می‌توانیم روایتی نو برای گسترش فرهنگ و موسیقی ایران بنویسیم.

برای ارسال درخواست همکاری، لطفاً مشخصات زیر را به ایمیل  festivals@jabama.com یا festivals@fidibo.com ارسال کنید:
• موضوع: فستیوال موسیقی و فرهنگ - نام شهر
• متن: شامل معرفی کوتاه از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اجرایی، پیشینه فعالیت، فایل تصویری نمونه اجرا (در صورت وجود)، نام و شماره تماس.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه