logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح:

ادعای وقف بدون وجود سند معتبر و روند قانونی قابل پذیرش نیست

ادعای وقف بدون وجود سند معتبر و روند قانونی قابل پذیرش نیست
رئیس سازمان قضائیی نیروهای مسلح کشور، با تأکید بر لزوم رعایت روند قانونی در دعاوی مرتبط با موقوفات، گفت: ادعای وقف بدون وجود سند معتبر و روند قانونی قابل پذیرش نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام احمدرضا پورخاقان، پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت با حضور در شهرستان میاندورود در جلسه رسیدگی به وضعیت وقف شهر سورک با اشاره به اهمیت سند رسمی در دعاوی حقوقی گفت: براساس قوانین موجود، اگر شخصی سند رسمی در اختیار دارد، اصل بر صحت آن است و هر مدعی باید مدارک خود را به دادگاه ارائه کند تا در صورت اثبات، حکم به ابطال سند صادر شود.

وی با بیان اینکه ادعای وقف بدون وجود سند معتبر و روند قانونی قابل پذیرش نیست، افزود: تا زمانی که سند رسمی موجود است، نمی‌توان صرفاً با گفت‌وگو یا توافق غیررسمی میان نمایندگان مردم و سازمان اوقاف، تصمیم‌گیری کرد. بررسی‌ها باید توسط هیئت‌های کارشناسی و از مسیر قضایی انجام شود.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح تأکید کرد: نخست باید دادخواست ابطال سند ارائه و سپس تقاضای کارشناسی مطرح شود. کارشناسان نیز باید بر اساس نقشه‌های هوایی گذشته، لکه‌های سبز، سابقه تصرفات و مدارک مالکیت، صحت یا سقم سند را ارزیابی کنند.

او اضافه کرد: اصل وقف تنها نسبت به ملکی محقق می‌شود که واقف در آن زمان مالکیت قانونی داشته باشد؛ وقف ملکی که در اختیار فرد نبوده، فاقد وجاهت شرعی و قانونی است.

پورخاقان در پایان گفت: همگی به نهاد وقف اعتقاد داریم، اما کار از گفت‌وگو گذشته و باید از مسیر قانونی و قضایی اقدام کرد.

او یادآور شد: مرجع تشخیص نهایی، دادگاه است و تا زمانی که سند رسمی ابطال نشود، نمی‌توان ادعایی را پذیرفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه