logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اصلاح فرآیندهای واردات به وزارت اقتصاد سپرده شد

اصلاح فرآیندهای واردات به وزارت اقتصاد سپرده شد
هیئت وزیران ارائه پیشنهادات و جمع بندی برای نحوه مدیریت مطلوب در بنادر و برنامه ریزی برای اصلاح فرآیندهای واردات را به وزارت اقتصاد محول کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هیئت وزیران به دنبال حادثه بندر شهید رجایی و انتقادات مطرح شده، ارائه پیشنهادات و جمع بندی برای نحوه مدیریت مطلوب در بنادر و برنامه ریزی برای اصلاح فرآیندهای واردات را به وزارت اقتصاد محول کرد.

به طور معمول پیش از این انجام چنین اقداماتی به وزارت صنعت، معدن و تجارت سپرده می‌شد اما به نظر می‌رسد با توجه به عملکرد ضعیف این وزارتخانه و انتقادات گسترده فعالان اقتصادی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان بنادر در موضوع حادثه بندر شهید رجایی، سکان ارائه پیشنهادات در این حوزه به وزارت امور اقتصادی و دارایی سپرده شده است و دولت در نظر دارد این روند را با توجه به عملکرد خوب گمرک در بازگشت فوری خدمات پس از حادثه بندر شهید رجایی و تسهیل امور تجار و بازرگانان و همچنین کارنامه قابل قبول عملکرد گمرک در میان فعالان اقتصادی سکان‌داری جمع بندی پیشنهادات در حوزه چگونگی مدیریت بنادر و رفع مشکلات ماندگاری کالاها در بنادر و گمرکات را به وزارت امور اقتصادی و دارایی بسپارد.

بر اساس جمع بندی‌ای که اخیراً در هیئت دولت در خصوص حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس انجام و جزئیات آن توسط دبیر هیئت دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است، به وزارت امور اقتصادی و دارایی مأموریت داده شده است تا با همکاری وزارت راه و شهرسازی و وزارت صنعت، معدن و تجارت و با استفاده از نتایج مطالعات سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص نحوه مدیریت مطلوب بنادر، برنامه مدون بهبود فرایندهای ورود، ماندگاری و ترخیص کالاها در گمرکات و بنادر به همراه پیشنهادهای مشخص مربوط به اصلاح قوانین و مقررات مربوط را ظرف یک ماه به دولت ارائه نماید. همچنین لایحه الحاق ماده (۸) مکرر به قانون مقررات صادرات و واردات را جهت ضرورت اصلاح یا عودت تعیین تکلیف نماید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه