logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

با تأکید بر درخشش شاگردان سابق؛

برانکو: طارمی یک بازیکن استثنایی است؛ محرمی را به دینامو پیشنهاد کردم

برانکو: طارمی یک بازیکن استثنایی است؛ محرمی را به دینامو پیشنهاد کردم
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران و تیم فوتبال پرسپولیس به اظهارنظر درباره شاگردان سابق خود پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ برانکو ایوانکوویچ، سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران و تیم فوتبال پرسپولیس در گفت‌وگو با پادکست دنیس اظهار داشت: مهدی طارمی را به اوسیجک و دینامو و فکر می‌کنم به رجیکا یا هایدوک هم پیشنهاد دادم. بازیکنان خیلی خوبی در ایران هستند. او پتانسیل استثنایی دارد، زیرک، سریع، قوی در دوئل‌ها و از نظر سرعت فوق‌العاده است. او قطر را به مقصد باشگاه کوچکی به نام ریو آوه ترک کرد و سپس در ۳۰ سالگی به اینتر پیوست. طارمی در کل یک بازیکن استثنایی است.

وی درباره صادق محرمی هم گفت: مامیچ از من پرسید و من محرمی را به او توصیه کردم. من باعث شدم او در ۲۰ سالگی ملی‌پوش شود. او بازیکنی است که می‌تواند پول‌ساز باشد. او آنقدر تهاجمی و سریع است که می‌تواند با سرعتش ویرانگر باشد. صادق هر بار که برای دینامو بازی کرد، خوب بود و نمی‌دانم چرا او این فرصت را پیدا نکرد که بیشتر و به طور مداوم بازی کند و از این طریق خودش را تجاری کند.

طارمی پیش از پیوستن به اینتر در تابستان ۲۰۲۴، در دوران حرفه‌ای خود برای تیم‌های ایرانجوان، پرسپولیس، الغرافه، ریو آوه و پورتو بازی کرد. او در این فصل ۴۱ بازی برای باشگاه میلانی انجام داد و سه گل و هشت پاس گل به ثبت رساند. محرمی در سال ۲۰۱۸ به عنوان بازیکن آزاد از پرسپولیس به دینامو زاگرب پیوست. او در مجموع ۱۴۳ بازی برای تیم کروات انجام داد، یک گل زد و ۹ پاس گل داد و با این باشگاه زاگربی ۹ جام کسب کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه