اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

دنبال اصلاح اهدای جام هستیم؛

تاج: وزیر دنبال افزایش VAR است؛ شاید نساجی در لیگ بماند و مس سقوط کند!

تاج: وزیر دنبال افزایش VAR است؛ شاید نساجی در لیگ بماند و مس سقوط کند!
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: فکر نمی‌کنم تغییری در سقوط تیم‌ها به وجود بیاید، اما اگر رأی قضائی صادر شود، کمیته اخلاق بر اساس آن ورود کرده و رأی را اجرا خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال پس از جشن قهرمانی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز در لیگ یک و صعود به لیگ برتر اظهار داشت: ارزیابی‌ام از این لیگ مثبت است. اگر صنعت نفت پنالتی‌اش را گل می‌کرد، صعود می‌کرد. به هر حال این شرایط جذابیت لیگ را بالا برده بود. ما سعی کردیم VAR را به لیگ یک بیاوریم. در مجموع تلاش عمومی سازمان لیگ و فدراسیون این است که به لیگ برتر و دسته یک غنا بدهند.

وی در ادامه بیان داشت: دنبال آن هستیم تا قانونی را ایجاد کنیم و بر این اساس اگر یک تیمی زودتر قهرمان شد، در خانه خودش جام را بدهیم. فعلاً مقررات (اهدای جام در هفته پایانی) است و باید رعایت شود. هم فجر با اقتدار قهرمان شد، هم تراکتور. در مجموع امیدوارم لیگ آینده قوی‌تر، پربازده‌تر و بهتر باشد.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: دنیامالی وزیر ورزش دنبال آن است تا VAR دوباره اضافه شود. ما با فشار فیفا VAR را وارد کردیم، اما وزیر ورزش به صورت جدی دنبال آن است تا براساس قولی که داده بودند، پولی تأمین و شش هفت دستگاه VAR اضافه شود. برخی سیستم‌های کمک داور ویدیویی را به باشگاه‌ها فروخته‌ایم و زیاد نیستند. ما تلاش کردیم و این هفت دستگاه VAR را تأمین کردیم، اما دولت می‌تواند توانمندتر وارد این مسئله شود.

تاج راجع به نظارت بر اتفاقات و حواشی لیگ یک گفت: دنبال آن هستیم که براساس پیشنهاد AFC، کمیته اخلاق و انضباطی را یکی کنیم. با این اتفاق، اینکه داخل زمین و بیرون زمین مسئولیت با چه کسی است، برطرف شود. ما دنبال این هستیم که شاید انجام بدهیم. فوتبال گسترده و وسیع است و همه کشور را در بر دارد و به دنبال بزرگی‌اش هم حاشیه دارد. البته دنبال آن هستیم که این حاشیه‌ها را کم کنیم.

وی درباره پرونده باشگاه مس رفسنجان تصریح کرد: این پرونده با مقامات قضایی است. یکسری هم اراجیف راجع به برخی مسئولان صداوسیما و مسئولان فدراسیون گفتند که اینها حرف‌های بی‌ربطی است. هر رأیی بدهند، برای ما قابل احترام است.

تاج در واکنش به اینکه به نظر می‌رسد نساجی و هوادار سقوط کردند، گفت: به نظر اینگونه می‌رسد، مگر اینکه رأیی صادر کنند که کمیته اخلاق ما وارد جریان جدیدی شود.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که «آیا ممکن است که مس به جای نساجی به دسته یک سقوط کند؟»، تأکید کرد: چنین تصوری ندارم، اما ممکن است این اتفاق هم بیفتد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه