logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امضای تفاهمنامه بین پژوهشگاه علوم انسانی و سازمان فرهنگ و ارتباطات

امضای تفاهمنامه بین پژوهشگاه علوم انسانی و سازمان فرهنگ و ارتباطات
تفاهم‌نامه همکاری بین «پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» و «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» منعقد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تفاهم‌نامه همکاری بین «پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» و «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» منعقد شد.

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فرهنگی پژوهشگاه، به تبیین نقش این نهاد علمی و نخبگانی در تبیین مسائل فکری، هویتی و اندیشه‌ای پرداخت.

در ادامه دکتر حسین دیوسالار، معاون همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ضمن ابراز مسرّت از حضور در پژوهشگاه و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با این نهاد علمی، به اثرگذاری پژوهشگاه در حوزه علوم انسانی اشاره کرد و در ادامه گزارشی از برخی برنامه‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همانند جشنواره تمدن اسلامی، جایزه جهانی امام خمینی (ره)، جایزه جهانی شهید صدر، الهیات مقاومت و… پرداخت.

در این جلسه دکتر فرهاد زیویار، مشاور رئیس و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به ظرفیت‌های پژوهشی، نخبگانی و علمی پژوهشگاه اشاره کرد. در ادامه، دکتر محمدعلی ربانی، مدیرکل همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد که در حوزه همکاری‌های علمی و دانشگاهی به‌دنبال استفاده از ظرفیت پژوهشگاه علوم انسانی هستیم.

شایان ذکر است، در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری بین دکتر موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» و دکتر حسین دیوسالار، معاون همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در محل پژوهشگاه منعقد شد.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه