اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس اداره گاز خمام:

مردم صرفه جویی در مصرف گاز را جدی بگیرند/ در ایام بارش برف با افت فشار روبرو نخواهیم شد

مردم صرفه جویی در مصرف گاز را جدی بگیرند/ در ایام بارش برف با افت فشار روبرو نخواهیم شد
بهمن اصغری طلب با درخواست از شهروندان خمامی برای نگه داشتن دمای منزل بین 18 تا 21 درجه گفت: تا حد امکان از روشن نمودن مصارف غیرعادی جلوگیری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خوبان خبر، بهمن اصغری طلب رئیس اداره گاز خمام در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص آمادگی اداره گاز خمام برای جلوگیری از افت فشار گاز در ایام بارش برف گفت: اداره گاز خمام دارای واحد امداد، گازبانی، تعمیرات و مشترکین هست . در بخش مشترکین از چند روز قبل شروع به پخش بروشورهای مصرف بهینه گاز بین مدارس و ادارات نمودیم. سیستم گاز را نیز با تجهیزات اولیه مجهز کردیم . همچنین ماشین های امداد و کلیه پرسنل در تا روز ۲۲ دی ماه در آماده باش کامل به سر می برند تا ان شاالله هیچ مشکلی در ارتباط با امدادرسانی و گازبانی روستاها نداشته باشیم و مردم با مشکل قطع گاز روبه رو نشوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان خبر,

, ,

رئیس اداره گاز خمام در خصوص قطع گاز سایر دستگاه ها در صورت افت فشار گاز گفت: در صورت افت فشار، به ترتیب گاز نیروگاه ها، صنایعی که مربوط به مواد غذایی و مواد اولیه نیست، واحدهای تجاری که نیاز به گاز در بحران ندارند، در ادامه اگر مدارس تعطیل شوند، گازشان قطع خواهد شد. در کلیه واحدهای اداری هم پس از ساعات اداری، جریان گاز قطع خواهد شد.

,

وی با درخواست از شهروندان خمامی برای نگه داشتن دمای منزل بین ۱۸ تا ۲۱ درجه گفت: تا حد امکان از روشن نمودن مصارف غیرعادی جلوگیری شود. همچنین هیچ گاه از شعله های گاز برای گرم کردن منازل استفاده نکنند. چون شعله گاز با مصرف اکسیژن موجود در هوا، گاز co  تولید می کند که باعث خفگی می شود.

,

اصغری طلب همچنین ابراز امیدواری نمود تا برف امسال مثل بحران برف سال گذشته نباشد و ادامه داد: چنانچه برف شدید ادامه پیدا کند، با رعایت مردم و با حساسیت مسئولین استان، شهرستان و بخش تلاش می شود تا مردم دچار مشکل نشوند.

,

رئیس اداره گاز خمام با اشاره به این نکته که در سنوات گذشته در خصوص رگلاتور آموزش های لازم به مردم داده شده است تصریح کرد: تلاش می کنیم تا با کمک گرفتن از نیروهای بسیج، تا حد امکان نیاز به کمک مردم برای رسیدگی به رگلاتور وجود نداشته باشد.

,

این مقام مسئول همچنین از مردم خواست تا در صورت افت فشار گاز در روز شنبه به علت یخ بندان، در ورودی و خروجی رگلاتورها یک لیوان آب گرم بریزند تا از یخ زدگی جلوگیری شود.

,

وی در پایان با بیان این که در نماز جمعه این هفته خمام بروشورهای مربوط به صرفه جویی در مصرف گاز توزیع خواهد شد گفت: از مردم محترم خمام تقاضا داریم تا این مطالب را مطالعه نمایند.

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه