logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر ارتباطات:

همه دستگاه‌ها مکلف به پیوستن عملی به ابر دولت هستند

همه دستگاه‌ها مکلف به پیوستن عملی به ابر دولت هستند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تکالیف ماده ۱۰۷ قانون برنامه هفتم، تأکید کرد که همه دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند به‌صورت عملی به ابر دولت متصل شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در آیین بهره‌برداری از پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد شهید و امور ایثارگران که امروز (دوشنبه پنجم خردادماه) با حضور سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، تاکید کرد: خدمات ابر دولت به تمام مردم کشور ارائه می‌شود و اشتراک‌گذاری داده و سرویس‌ها اتفاق بزرگی است که منافع عمومی را به همراه دارد.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در حوزه زیرساخت‌ها و توسعه خدمات هوشمند افزود: اگرچه با ارائه خدمات الکترونیک، از مراجعه حضوری مردم به دستگاه‌ها کاسته شده، اما هنوز نیاز به یکپارچه‌سازی سامانه‌ها وجود دارد تا مردم برای دریافت خدمات، ناچار به استفاده از سامانه‌های متعدد نباشند.

تأکید بر اجرای ماده ۱۰۷ و جلوگیری از سامانه‌های موازی

هاشمی با اشاره به قانون برنامه هفتم توسعه گفت: در بندهای الف، ج و ط ماده ۱۰۷، بر تجمیع زیرساخت‌ها در قالب ابر دولت و پرهیز از سرمایه‌گذاری جزیره‌ای تأکید شده که آثار آن بهره‌وری منابع، افزایش امنیت و کاهش هزینه‌ها است.

او افزود: براساس این قانون، وزارت ارتباطات وظیفه دارد با ارزیابی سطح بلوغ دستگاه‌ها، تصمیم‌گیری کند که آیا زیرساخت آن‌ها به ابر دولت متصل شود یا به‌طور کامل منتقل گردد.

هاشمی با بیان اینکه سامانه‌های موازی نه‌تنها کمکی به شفافیت و سهولت خدمات نمی‌کنند، بلکه موجب سردرگمی مردم می‌شوند، بر لزوم تجمیع و یکپارچه‌سازی سامانه‌های خدمات‌رسان تأکید کرد.

تحول دیجیتال با مشارکت بخش خصوصی

وزیر ارتباطات همچنین بر محوریت بخش خصوصی در تحقق تحول دیجیتال تأکید کرد و گفت: در اسناد تحولی کشور، نقش جدی برای بخش خصوصی در نظر گرفته شده و اجرای این مأموریت نیازمند همراهی دولت و تصویب در هیئت وزیران است.

او با تقدیر از اقدامات بنیاد شهید در توسعه فناوری‌های نوین گفت: بنیاد شهید جزو پیشگامان در پیوستن به ابر دولت بوده و زیرساخت‌های خود را به‌طور کامل بر بستر این ابر مستقر کرده است. این اقدام، هم در زیرساخت و هم در خدمات، بنیاد شهید را در رده دستگاه‌های برتر قرار داده است.

هاشمی ابراز امیدواری کرد در آینده‌ای نزدیک، تمام خدمات بنیاد شهید به ایثارگران بدون مداخله انسانی، با کیفیت بالا، امنیت مناسب و هزینه کم ارائه شود.

وی بازطراحی فرآیندها را لازمه تحول دیجیتال دانست و از بخش خصوصی به‌عنوان شریک مؤثر در این مسیر یاد کرد و گفت: هم‌افزایی میان دولت و بخش خصوصی می‌تواند مسیر پیشرفت فناوری اطلاعات را هموارتر کند.

صرفه‌جویی میلیاردی با استقرار در ابر دولت

در این مراسم، سعید اوحدی- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران- نیز ضمن تأکید بر بهره‌گیری از فناوری‌های نوین گفت: حرکت در بستر ابر اختصاصی منجر به افزایش امنیت داده‌ها و بهینه‌سازی منابع خواهد شد.

او افزود: با اجرای این پروژه، بنیاد شهید تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی اولیه داشته و پیش‌بینی می‌شود این صرفه‌جویی سالانه حدود ۴۰ میلیارد تومان ادامه داشته باشد.

اوحدی این اقدام را گام نخست در مسیر توسعه فناوری اطلاعات بنیاد شهید دانست و از حمایت‌های وزارت ارتباطات در تحقق این پروژه ملی قدردانی کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه