logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه کارگران و شرکت بیمه ایران امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه کارگران و شرکت بیمه ایران امضا شد
بانک رفاه کارگران و شرکت بیمه ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این تفاهم‌نامه طی مراسمی که به همین منظور در محل این بانک برگزار شد، به امضای دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران و دکتر جباری مدیرعامل این شرکت رسید. 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در این مراسم هدف از امضای این تفاهم‌نامه را ایجاد الگوی همکاری "بانک-بیمه" در فضای کسب و کار حرفه‌ای عنوان و تاکید کرد: بدون شک منافع توسعه همکاری‌های متقابل بانک رفاه کارگران به عنوان سومین هلدینگ بزرگ کشور و بانک برتر شبکه بانکی (بر اساس رتبه‌بندی سازمان مدیریت صنعتی) و شرکت بیمه ایران به عنوان بزرگ‌ترین شرکت بیمه کشور نصیب مشتریان و ذی‌نفعان هر دو مجموعه می‌شود. 

دکتر للـه‌گانی به اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: انتشار این اوراق به ابتکار این بانک و با هدف حمایت از تولید ملی اجرایی شد و طبیعتا در بسته اجرایی این خدمت نقش بیمه بسیار پررنگ است و شرکت بیمه ایران می‌تواند در تحقق اهداف مربوطه مشارکت فعال داشته باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون از طریق این اوراق نسبت به تامین مالی شرکت‌های بزرگی اقدام شده است افزود: این اوراق با جمع‌آوری منابع خرد و سرگردان جامعه و سوق دادن آنها به سمت واحدهای تولیدی ضمن مدیریت نقدینگی عمومی کشور، مجر به کاهش نرخ تورم می‌شود.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران به شرکت‌های تابعه این بانک اشاره کرد و گفت: در توسعه همکاری‌های متقابل بانک رفاه و شرکت بیمه ایران از ظرفیت‌های این شرکت‌ها به ویژه «شرکت بیمه رفاه‌فرازان هدف» به نحو مقتضی استفاده خواهد شد. 

دکتر للـه‌گانی از راه‌اندازی مراکز مشاوره مالی از سوی بانک رفاه کارگران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این مراکز در جلسات مشترک با مدیران شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ کشور محصولات و خدمات بانک برای آنان تشریح می‌شود. امکان ایجاد و توسعه همکاری‌های متقابل با هلدینگ‌ها و شرکت‌های مذکور با مشارکت بیمه ایران وجود دارد.

مدیرعامل شرکت بیمه ایران نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: بانک رفاه کارگران از بانک‌های معتبر و بزرگ کشور محسوب می‌شود و اقدامات بسیار زیادی در سال‌های اخیر به منظور حمایت از تولید ملی داشته است. آمادگی داریم در توسعه خدمات این بانک به مشتریان به ویژه بازنشستگان همکاری و پوشش‌های بیمه‌ای لازم را داشته باشیم.

دکتر جباری تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های شرکت بیمه ایران با توجه به ماهیت دولتی بودن این شرکت از ریسک کمتری برخوردار است و می‌توانیم کارکنان و پرسنل بانک رفاه کارگران را با نرخ رقابتی تحت پوشش بیمه قرار دهیم.

مدیرعامل شرکت بیمه ایران از تدوین بسته پوشش بیمه‌ای تولیدکننده از سوی این شرکت در آینده نزدیک خبر داد و گفت: باتوجه به اقدامات گسترده سال‌های اخیر بانک رفاه کارگران در حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی، می‌توانیم همکاری‌های متقابل با این بانک را در این بخش نیز توسعه دهیم.

دکتر جباری در پایان به مراکز مشاوره مالی بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: این اقدام نیز ازجمله اقدامات ارزشمند این بانک در حمایت از واحدهای تولیدی محسوب می‌شود و آمادگی داریم در این زمینه نیز مشارکت لازم را داشته باشیم و خدمات بیمه‌ای لازم را به شرکت و هلدینگ‌های مربوطه ارائه دهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه