logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

رونمایی شیائومی YU7؛ شاسی‌بلند برقی با بزرگترین کاپوت صدفی جهان+عکس

رونمایی شیائومی YU7؛ شاسی‌بلند برقی با بزرگترین کاپوت صدفی جهان+عکس
پس از موفقیت چشم‌گیر سدان برقی SU۷، شیائومی با معرفی YU۷ وبا بزرگ‌ترین کاپوت صدفی جهان و پیشرانه‌های قدرتمندوارد قلمرو شاسی‌بلندها شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از موفقیت چشم‌گیر سدان برقی SU۷، شیائومی با معرفی YU۷ وارد قلمرو شاسی‌بلندها شد؛ خودرویی که نه‌تنها زبان طراحی SU۷ را ادامه می‌دهد، بلکه با بزرگ‌ترین کاپوت صدفی جهان و پیشرانه‌های قدرتمند، به دنبال رقابت جدی با دیگر خودروسازان است.

 شیائومی پس از ساخت مدل سدان SU۷، به این نتیجه رسید که ساخت این تک مدل که یکی از سریع‌ترین و قدرتمندترین خودروهای برقی موجود در بازار است، کافی نیست. اوایل این ماه، این شرکت شاسی‌بلند YU۷ را که مدت‌ها انتظارش کشیده می‌شد، به عنوان دومین مدل و اولین شاسی‌بلند خود، عرضه کرد. در حالی که YU۷ بسیاری از عناصر طراحی را با نسخه سدان به اشتراک می‌گذارد، اما نسخه شاسی‌بلند بزرگتر است و دارای ویژگی‌های منحصر به فرد خود است. علاوه‌بر این ویژگی‌ها، شیائومی YU۷ لقب بزرگترین کاپوت صدف‌شکل را در میان تمام خودروهای تولیدی موجود در بازار به خود اختصاص داده است.

بزرگترین کاپوت صدفی در شاسی‌بلند شیائومی /عکس

جزئیات جدید نشان می‌دهند که کاپوت صدف‌شکل عظیم YU۷، مساحتی معادل ۳٫۱۱ متر مربع را پوشش می‌دهد. این یک جهش قابل توجه نسبت به جنسیس G۹۰ با مساحت ۲٫۶ متر مربع است. ظاهراً دنیای خودروهای برقی فقط یک رقابت تمام‌عیار در اندازه کاپوت کم داشت!

بزرگترین کاپوت صدفی در شاسی‌بلند شیائومی /عکس

به طور معمول، کاپوتی به بزرگی YU۷ باید وزن زیادی داشته باشد، اما شیائومی به جای فولاد، آن را از آلومینیوم ساخته و به این ترتیب وزن آن را به نصف کاهش داده است. با وجود ساختار سبک وزن آن، این بخش همچنان به یک جفت میله نگهدارنده عظیم نیاز دارد.

در زیر این حجم عظیم فلز، YU۷ دارای یک محفظه ذخیره‌سازی ۱۴۱ لیتری است که به اصطلاح فرانک (frunk) نامیده می‌شود.

نمایشگر پانورامیک HyperVision و مشخصات فنی

بزرگترین کاپوت صدفی در شاسی‌بلند شیائومی /عکس

یکی از جالب‌ترین ویژگی‌های YU۷، نمایشگر پانورامیک ۴۳.۳ اینچی HyperVision است که در پایه شیشه جلو قرار گرفته است. این نمایشگر شامل تمام اطلاعات مهم خودرو و یک صفحه چندرسانه‌ای در مقابل سرنشین است.

بزرگترین کاپوت صدفی در شاسی‌بلند شیائومی /عکس

نسخه‌های پایه YU۷ از یک پکیج باتری ۹۶.۳ کیلووات ساعتی استفاده می‌کنند. مدل پایه، این باتری را با یک موتور ۳۱۶ اسب بخار و ۵۲۸ نیوتن‌متر گشتاور که چرخ‌های عقب را به حرکت در می‌آورد، متصل می‌کند. نسخه متوسط YU۷ به لطف دو موتور خود که در مجموع ۴۸۹ اسب بخار و ۶۹۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کنند، دارای سیستم تمام چرخ محرک است. در همین حال، نسخه پرچمدار YU۷ Max از یک باتری ۱۰۱.۷ کیلووات ساعتی و دو موتور با مجموع ۶۸۱ اسب بخار و ۸۶۶ نیوتن‌متر گشتاور استفاده می‌کند. هنوز مشخص نیست که آیا YU۷ نیز مانند برادر سدان خود، نسخه Ultra با ۱۵۲۶ اسب بخار را دریافت خواهد کرد یا خیر.

YU۷ قرار است در ماه جولای در چین عرضه شود و شیائومی وعده داده که در آن زمان جزئیات بیشتری از جمله قیمت‌گذاری و برنامه‌های احتمالی برای عرضه در خارج از بازار داخلی خود را منتشر کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه