logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

استقبال حماس از تلاش های جدید قطر و مصر

استقبال حماس از تلاش های جدید قطر و مصر
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین از طرح جدید ۲ میانجیگر عربی برای پایان بخشیدن به جنگ غزه استقبال کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، جنبش حماس با انتشار بیانیه‌ای از تلاش‌های تازه قطر و مصر برای میانجی‌گری و دستیابی به آتش‌ بس در غزه استقبال کرد.

بر این اساس، در بیانیه منتشر شده از سوی این جنبش آمده است: ما آماده‌ایم فوراً وارد یک دور جدید از مذاکرات غیرمستقیم شویم تا به توافقی برای آتش‌بس دائمی و خروج کامل نیروهای اشغالگر دست یابیم.

قطر و مصر نیز در بیانیه‌ای مشترک تأکید کردند در هماهنگی با ایالات متحده، قصد دارند تلاش‌های خود را برای رفع موانع مذاکرات تشدید کنند.

این دو کشور همچنین اعلام کردند هدف‌شان رسیدن سریع به آتش‌بس موقت ۶۰ روزه است که بتواند مسیر را برای توافق آتش‌بس دائمی در نوار غزه هموار کند.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که وضعیت انسانی در غزه بحرانی است و فشارهای بین‌المللی برای توقف جنگ و باز شدن مسیر کمک‌های بشردوستانه رو به افزایش است.

جنبش حماس تاکید دارد هر توافقی با دشمن صهیونیست باید به پایان دائمی جنگ در غزه منجر شود. با این حال، کابینه افراطی نتانیاهو می‌گوید تنها حاضر به توافق موقت و آزادی اسرای صهیونیست از دست حماس است و پس از آزادی این اسرا بار دیگر جنگ را در غزه ادامه خواهد داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه