logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

امام جمعه موقت سمنان:

بازخوانی اندیشه‌ امام راحل نیاز امروز جامعه است

بازخوانی اندیشه‌ امام راحل نیاز امروز جامعه است
امام جمعه موقت سمنان گفت: اندیشه‌های ژرف و زمان‌شناسی امام خمینی (ره) انقلابی در ساختار سیاسی ایران ایجاد کرد و امروز بیش از هر زمانی بازگشت به مکتب امام راهگشای نسل جوان در برابر تهاجم فرهنگی و یأس تمدنی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین مهدوی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با بیان اینکه امام خمینی (ره) روح قرن بودند و باید اندیشه‌شان به گفتمان غالب جامعه تبدیل شود، اظهار کرد: آنچه امروز بیش از هر چیز نیاز جامعه است بازخوانی و بازتولید گفتمان امام خمینی (ره) به زبان روز و متناسب با نیاز نسل جوان است؛ نسلی که اگر به درستی با مکتب امام آشنا شود هیچگاه در برابر چالش‌ها احساس شکست نمی‌کند.

امام جمعه موقت سمنان در ادامه افزود: امام خمینی (ره) تنها یک رهبر نبود، بلکه مظهر جامع‌الاطراف تمدن نوین اسلامی و روح قرن بودند که در قلب ظلمت‌زده‌ جهان پرچم نور و امید را برافراشتند.

وی بیان کرد: ما با امامی روبه‌رو بودیم که در اوج سادگی و زهد دارای بینش جهانی، عمق فقهی و درک بی‌نظیر از زمانه بودند و شجاعت و صلابتشان در برابر ابرقدرت‌ها مثال‌زدنی بود و در عین حال قلبی رئوف و نگاهی سرشار از مهر نسبت به مردم و مستضعفان داشتند.

مهدوی‌نژاد با اشاره به جایگاه بی‌بدیل امام در تحولات جهانی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی نه تنها معادلات قدرت در خاورمیانه بلکه موازنه استکبار و مستضعف را در کل جهان دگرگون کرد و نه فقط برای ملت ایران بلکه برای ملت‌های مظلوم الگویی از عزت و کرامت انسانی بوده و پیام امام خمینی (ره) احیای هویت اسلامی و شکستن زنجیر وابستگی به شرق و غرب بود.

وی عنوان کرد: جنبش‌های مردمی در فلسطین، لبنان، یمن، بحرین و حتی آمریکای لاتین همه وام‌دار تفکر مقاومتی است که امام پایه‌گذاری کردند، زیرا امام خمینی (ره) با اتکا به آموزه‌های اسلام ناب محمدی جبهه‌ای جهانی از آزادگان تشکیل دادند که همچنان رو به گسترش است.

امام‌ جمعه موقت سمنان تصریح کرد: اگر امروز از بازگشت به اندیشه‌های امام سخن می‌گوییم نه به‌عنوان نوستالژی تاریخی بلکه از منظر ضرورت اجتماعی و تمدنی است و ما باید اندیشه امام را از قالب کتاب‌ها و اسناد خارج کنیم و آن را به زبان فرهنگ، هنر، تعلیم و تربیت، رسانه و حتی سبک زندگی تبدیل کنیم.

وی افزود: نسل امروز نیازمند الهام گرفتن از عزتی است که امام آموخت، امام به ما یاد دادند که می‌توان با دست خالی اما با اتکا به ایمان بزرگ‌ترین طاغوت‌ها را به زانو درآورد و این پیام باید در نظام آموزشی نهادینه شده و نسل جوان بداند که راه پیشرفت از مسیر خودباوری، عدالت‌خواهی و مقاومت می‌گذرد.

مهدوی‌نژاد با انتقاد از برخی غفلت‌ها در تبیین صحیح گفتمان امام تأکید کرد: متأسفانه در برخی موارد اندیشه امام را یا تقلیل داده‌ و یا تحریف کرده‌ایم و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازشناسی و بازتولید گفتمان امام هستیم و این کار وظیفه نخبگان، حوزویان، دانشگاهیان و همه دلسوزان انقلاب است.

وی ابراز کرد: مراسم ارتحال امام نباید صرفاً مناسکی و تشریفاتی باشد، بلکه باید فرصتی برای بازخوانی اهداف امام، تشریح عمق اندیشه‌هایشان و پاسخ به شبهات جوانان باشد و هر سخنرانی، هر نمایشگاه و هر نشست علمی باید بذر امید، عزت و خودباوری را در دل نسل آینده بکارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه