logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اژه ای در منزل عزت‌الله مطهری:

ثبت تاریخ شفاهی انقلاب وظیفه‌ای ضروری و ماندگار است

ثبت تاریخ شفاهی انقلاب وظیفه‌ای ضروری و ماندگار است
رئیس قوه قضاییه در دیدار با عزت‌الله مطهری با تأکید بر اهمیت ثبت تاریخ شفاهی انقلاب گفت: «سختی‌ها و استقامت‌های شما در تاریخ ماندگار خواهد بود و خداوند اجر شایسته را به شما عطا خواهد کرد.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین‌ محسنی اژه‌ای، در آستانه سالگرد قیام خونین 15 خرداد و در راستای تفقد از مبارزان و جانبازان انقلابی، در منزل «عزت‌الله مطهری» (شاهی) از مبارزان برجسته و شاخص انقلاب اسلامی که مدتی است در بستر بیماری است حضور یافت و ضمن عیادت، با وی دیدار و گفتگو کرد.
رئیس قوه قضاییه در این دیدار خطاب به عزت‌الله مطهریگفت: سختی‌ها، رنج‌ها و شکنجه‌هایی که شما متحمل شدید و استقامت‌ها و پایداری‌هایی که از خود نشان دادید، در تاریخ ماندگار خواهد بود و قطعا خداوند متعال، آن اجر و پاداش که شایسته است را به شما عطا خواهد کرد.

رئیس دستگاه قضا ضمن تمجید از «کتاب خاطرات عزت‌شاهی» که تاکنون بارها تجدید چاپ شده و مورد استفاده و بهره‌برداری مورخان و تاریخ‌پژوهان قرار گرفته است، بر استمرار و تقویت نهضت تاریخ‌نگاری انقلاب تاکید کرد و گفت: در عصری که معاندان با بهره‌گیری از رسانه‌های متنوع و متکثر، تمام همت خود را مصروف بر قلب واقعیت و ذبح حقیقت کرده و می‌خواهند جای جلاد و شهید را عوض کنند، به هیچ وجه نباید نهضت تاریخ‌نگاری انقلاب و ثبت تاریخ شفاهی آن دوره از لسان شخصیت‌هایی که در متن حوادث انقلابی بوده‌اند، کمرنگ شود؛ ضروری است در این راستاجهد مضاعف صورت گیرد و از تاریخ‌نگاران و ناقلان تاریخ حمایت شود.  
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: تدوین و تهیه مجموعه‌های تاریخ شفاهی، مستند به اظهارات و تجربیات‌شخصیت‌ها از وقایع ادوار مختلف انقلاب اسلامی،  وقایع عبرت‌آموز انقلاب را به سند تبدیل می‌کند و در معارف سیاسی کشور ماندگار می‌شود و چراغ راه آیندگان می‌گردد.

در ادامه این دیدار صمیمی، عزت‌الله مطهری با تشکر از حضور رئیس قوه قضاییه در منزل خود، خاطراتی از دوران مبارزه علیه رژیم طاغوتی پهلوی، زندان، رفتار سبعانه شکنجه‌گران ساواک و همراهی مبارزان با نهضت امام خمینی(ره) را بیان کرد.
وی همچنین به ذکر خاطراتی از سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب، شکل‌گیری نظام اسلامی، اقدامات کمیته انقلاب اسلامی در شناسایی و بازداشت نفوذی‌ها و تلاش برای بازگرداندن آنان به آغوش انقلاب و ملت پرداخت.

شایان ذکر است عزت‌الله مطهری معروف به عزت‌شاهی از مبارزان انقلابی برجسته علیه رژیم طاغوتی پهلوی است که سال‌ها در زندان‌های ساواک در معرض خشن‌ترین شکنجه‌های دژخیمان و جلادان پهلوی قرار داشت اما مردانه صبر و تحمل کرد و همین موضوع سبب شد که از وی به عنوان نماد و اسطوره مقاومت در مقابل ظلم و ستم رژیم پهلوی یاد شود.

کتاب خاطرات عزت‌شاهی تاکنون بارها تجدید چاپ شده و مورد تمجید بزرگان قرار گرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه