logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

به ادعای منابع صهیونیستی:

اسرائیل تعهد داد بدون اعلام رسمی ترامپ به ایران حمله نکند

اسرائیل تعهد داد بدون اعلام رسمی ترامپ به ایران حمله نکند
در پی تلاش‌های بی‌وقفه رژیم صهیونیستی برای ناکام گذاشتن مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا، منابع صهیونیست مدعی تعهد تل آویو به واشنگتن برای عدم حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بدون هماهنگی با رئیس جمهور آمریکا شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری سما، «باراک راوید»، خبرنگار پایگاه خبری «والا»، ادعا کرد که رژیم صهیونیستی طی تعهدی رسمی به آمریکا اعلام کرده است که تا زمانی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور، شخصاً شکست مذاکرات با ایران را اعلام نکند، از حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران خودداری خواهد کرد.

پایگاه خبری «اکسیوس» نیز به نقل از منابع صهیونیست مدعی شد که مقامات ارشد رژیم صهیونیستی در سفر رسمی اخیر خود به واشنگتن، به دولت آمریکا اطمینان داده‌اند که بدون هماهنگی کامل با کاخ سفید و بدون اعلام رسمی شکست مذاکرات از سوی دونالد ترامپ، اقدام نظامی علیه ایران انجام نخواهند داد.

برپایه این گزارش، این تعهد در شرایطی مطرح شده است که طی هفته‌های گذشته، نگرانی‌هایی در واشنگتن نسبت به احتمال اقدام یکجانبه نظامی از سوی رژیم صهیونیستی به‌رغم ادامه روند مذاکرات با ایران افزایش یافته بود.

بنا به این گزارش، ترامپ طی این مدت به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داده است که از اقدامات یکجانبه خودداری کند.

منابع مذکور ادعا کردند ترامپ در عین حال گفته است که موضع آمریکا می‌تواند در صورت عدم پیشرفت مذاکرات «با یک تماس تلفنی» تغییر کند.

طبق گزارش آکسیوس، هیأت صهیونیستی شامل «رون درمر» وزیر امور راهبردی، «دیوید بارنیا» رئیس موساد، و «تساحی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم اشغالگر در این سفر تاکید کرده‌اند که «هیچ حمله غافلگیرانه‌ای» علیه ایران انجام نخواهد شد و چنانچه امکان رسیدن به یک توافق دیپلماتیک خوب فراهم باشد، نیازی به استفاده از گزینه نظامی نخواهد بود.

پیشتر رسانه‌های آمریکایی مدعی گفت‌وگویی تنش‌آلود میان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا درباره برنامه‌ریزی برای حمله ادعایی به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران به‌منظور اخلال در مذاکرات میان تهران و واشنگتن شده بودند.

آکسیوس در این باره به نقل از این مقام کاخ سفید اعلام کرده بود که ترامپ و دیگر مقامات ارشد آمریکایی در هفته‌های اخیر نگران اقدامات احتمالی اسرائیل هستند که می‌تواند مذاکرات را تضعیف کند.

این مقام کاخ سفید گفت که ترامپ در تماس تلفنی روز پنجشنبه به نتانیاهو گفته است که «نمی‌خواهد اقدامی مانع یک راه حل دیپلماتیک با ایران شود».

این مقام گفت پیام ترامپ این بود که او نمی‌خواهد در زمانی که سعی در حل مشکلات دارد، با ایران خصومت بورزد.

بر اساس این گزارش، ترامپ به نتانیاهو تاکید کرده است که می‌خواهد امکان راه‌حل دیپلماتیک را بسنجد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه