logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فداحسین مالکی در گفتگو با دانا:

عملیات افشای اسناد سری صهیونیست‌ها هشداری جدی به دشمن بود/ تمام تحرکات صهیونیست‌ها را رصد می‌کنیم

عملیات افشای اسناد سری صهیونیست‌ها هشداری جدی به دشمن بود/ تمام تحرکات صهیونیست‌ها را رصد می‌کنیم
عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: عملیات افشای اسناد سری صهیونیست‌ها هشداری جدی به رژیم صهیونیستی بود تا مراقب رفتار و تحرکات خود در منطقه باشد.

فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، درباره عملیات اخیر وزارت اطلاعات در افشای اسناد سری رژیم صهیونیستی اظهار داشت: همان‌طور که وزیر اطلاعات، حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب، به آن اشاره کرد، اقدام متحورانه و هوشمندانه‌ای که توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در خصوص نفوذ به اسناد سری و به‌کلی سری رژیم صهیونیستی صورت گرفت، نمایانگر قدرت بالای اطلاعاتی کشورمان در سطح منطقه‌ای و حتی جهانی بود.

وی افزود: رژیم صهیونیستی پس از جنایات خونین اخیر در غزه، دچار نوعی توهم قدرت شده بود و تلاش داشت تا با ایجاد فضاسازی رسانه‌ای، توانمندی‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران را زیر سؤال ببرد؛ اما این عملیات دقیق و موفق نشان داد که اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نیروهای امنیتی کشور تا چه اندازه بالاست و توان رصد تمامی تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه را دارند.

مالکی تصریح کرد: در واقع می‌توان این رخداد را یک نبرد اطلاعاتی میان ایران و رژیم صهیونیستی دانست که به اذعان بسیاری از تحلیلگران غربی، این رژیم در آن دچار شکست اطلاعاتی سنگینی شده است. این موضوع حتی در رسانه‌های رسمی خود رژیم صهیونیستی نیز بازتاب داشته و مورد اعتراف قرار گرفته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان تأکید کرد: این عملیات یک هشدار جدی به رژیم صهیونیستی بود تا مراقب رفتار و تحرکات خود در منطقه باشد، چرا که جمهوری اسلامی ایران با هوشیاری و بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیک، همه حرکات آنان را زیر نظر دارد. ما برای نیروهای فداکار و گمنام عرصه امنیتی کشورمان آرزوی موفقیت روزافزون داریم و امیدواریم این‌گونه اقدامات مقتدرانه همچنان ادامه یابد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه