logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شورای نگهبان:

رژیم صهیونیستی جز به زبان قدرت و مقاومت سخن نمی‌فهمد

رژیم صهیونیستی جز به زبان قدرت و مقاومت سخن نمی‌فهمد
شورای نگهبان در پی اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: جنایت‌کاران پلید صهیونیستی، این فرزندان نامشروع استکبار جهانی، بار دیگر چهرهٔ شیطانی خود را با حملهٔ وحشیانه به خاک پاک میهن اسلامی‌مان و به شهادت رساندن تعدادی از سرداران دلاور سپاه اسلام، چند تن از دانشمندان و هموطنان بی‌گناه به نمایش گذاشتند. این شهدای والامقام، با خون پاک خود، برگ دیگری بر دفتر زرین مقاومت و ایثار ملت ایران افزودند و راه نورانی شهادت را با قدم‌های استوار خود جلا بخشیدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شورای نگهبان در پی اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: جنایت‌کاران پلید صهیونیستی، این فرزندان نامشروع استکبار جهانی، بار دیگر چهرهٔ شیطانی خود را با حملهٔ وحشیانه به خاک پاک میهن اسلامی‌مان و به شهادت رساندن تعدادی از سرداران دلاور سپاه اسلام، چند تن از دانشمندان و هموطنان بی‌گناه به نمایش گذاشتند. این شهدای والامقام، با خون پاک خود، برگ دیگری بر دفتر زرین مقاومت و ایثار ملت ایران افزودند و راه نورانی شهادت را با قدم‌های استوار خود جلا بخشیدند.  

شورای نگهبان، این جنایت هولناک رژیم جعلی صهیونیستی را به پیشگاه مقدس حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج)، مقام عظمای ولایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و ملت غیور و شهیدپرور ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کند و شهدای این واقعهٔ جانسوز را به عنوان چراغ‌های هدایت امت اسلامی می‌ستاید.  

این حملهٔ خبیثانه، بار دیگر ثابت کرد که رژیم صهیونیستی، این غدهٔ سرطانی در پیکر امت اسلام، جز به زبان قدرت و مقاومت سخن نمی‌فهمد. ملت قهرمان ایران با هدایت‌های حکیمانه رهبر فرزانه‌ خویش، با اتکال به ذات اقدس الهی و با تکیه بر قدرت بازدارنده‌ نیروهای مسلح، پاسخی کوبنده و دندان‌شکن به این جنایتکاران تاریخ خواهد داد، به گونه‌ای که عبرت دشمنان اسلام و مستکبران عالم شود.  

شورای نگهبان ضمن اعلام همدردی عمیق با خانواده‌های معزز شهدا، حمایت خود را از نیروهای مسلح غیور و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام می‌دارد و بر عزم راسخ ملت و نظام در دفاع از حریم اسلام و ایران تاکید می‌کند. به یاری خداوند متعال، دست جنایتکاران صهیونیست و حامیان آمریکایی آنان از منطقه قطع خواهد شد و پرچم اسلام ناب محمدی (ص) بر فراز قدس شریف به اهتزاز درخواهد آمد. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه