اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اسلامی: برنامه هسته‌ای ایران با قدرت ادامه می‌یابد

اسلامی: برنامه هسته‌ای ایران با قدرت ادامه می‌یابد
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: نیروهای ما با ایمان، قدرت و نشاط بیشتر، در تمام سایت‌های هسته‌ای مشغول به کار هستند. در این مسیر تا پای جان ایستاده‌ایم و لحظه‌ای عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگویی تلویزیونی، ضمن تسلیت شهادت فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، دانشمندان و اساتید هسته‌ای و نیز زنان و کودکان مظلوم، اظهار کرد: سحرگاه، هم‌زمان با عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی در تهران، سایت شهید احمدی روشن در نطنز نیز مورد حمله قرار گرفت. این حملات پرتکرار بود و عاملان آن تلاش داشتند با نقشه‌ای از پیش طراحی‌شده، تا حد امکان به تأسیسات هسته‌ای آسیب وارد کنند. خوشبختانه آسیب‌ها در سطح زمین بوده و از نظر انسانی، تلفات جانی نداشتیم. همچنین نشت پرتویی که موجب نگرانی مردم شود، نداشتیم. از این جهت، به لطف خدا، با آسیب جدی مواجه نشدیم. اکنون در حال ارزیابی دقیق خسارت‌ها هستیم.

وی افزود: این حمله، اقدامی تروریستی از سوی رژیم صهیونیستی است که تفکر خون‌ریز و ضدانسانی آن امروز برای همگان آشکار شده و دیگر جای انکار باقی نگذاشته است. سازمان‌های بین‌المللی نیز که به طریق اولی تحت نفوذ سیستم استکباری و صهیونیستی هستند و هیچ‌گونه سهم و نقشی در صلح و امنیت ندارند.

اسلامی تصریح کرد: این رژیم سال‌هاست با حمایت مستقیم ایالات متحده آمریکا، با بی‌پروایی تمام در راستای نابودی صلح و امنیت جهانی گام برداشته است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ما بارها این تهدیدات و تجاوزها را از طریق وزارت امور خارجه به سازمان ملل و نیز به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش کرده‌ایم، اما دریغ از یک موضع‌گیری صریح علیه این رژیم متجاوز.

اسلامی تاکید کرد: مسیر ما روشن و چارچوب برنامه‌هایمان مشخص است. این حملات کوچک‌ترین تأثیری بر اراده ما و همکاران ما ندارد. نیروهای ما با ایمان، قدرت و نشاط بیشتر، در تمام سایت‌های هسته‌ای مشغول به کار هستند. روحیه آن‌ها پس از این حمله دوچندان شده است. ما به مردم عزیز ایران اطمینان می‌دهیم که در این مسیر تا پای جان ایستاده‌ایم و لحظه‌ای عقب‌نشینی نخواهیم کرد. این راه را با قدرت ادامه می‌دهیم.

معاون رئیس‌جمهور در پایان خاطرنشان کرد: این خون‌های ریخته‌شده، درخت این ملت را پربارتر، ریشه‌دارتر و استوار می‌کند. امروز، به لطف الهی و به کوری چشم دشمنان، به پیشرفته‌ترین دستاوردهای فناورانه دست یافته‌ایم.

اسلامی در پایان تاکید کرد: این دانش نه‌تنها بر روی زمین بلکه در جان ما ریشه دارد. شهادت این عزیزان، پایان کار نیست؛ این دانشمندان شهید، پیش‌قراولان عرصه علوم هسته‌ای و استاد صدها دانشجو و متخصص بوده‌اند که امروز پرچم‌دار این مسیرند. بنابراین، این مسیر نه‌تنها آسیب‌پذیر نیست بلکه هر اقدام دشمن، اراده‌ها را محکم‌تر و صفوف ما را منسجم‌تر می‌سازد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه