logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سردار پاکپور در نامه به حضرت آیت الله خامنه ای :

به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم صهیونیستی گشوده خواهد شد

به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم صهیونیستی گشوده خواهد شد
فرمانده‌کل سپاه در نامه ای خطاب به فرمانده معظم کل قوا تاکید کرد که به‌زودی درهای جهنم به روی این رژیم کودک‌کش من صهیونیستی گشوده خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرمانده‌کل سپاه در نامه ای خطاب به فرمانده معظم کل قوا تاکید کرد که به‌زودی درهای جهنم به روی این رژیم کودک‌کش من صهیونیستی گشوده خواهد شد. در این نامه آمده است: 

شهادت جمعی از فرماندهان مجاهد و ارشد نیروهای مسلح و تعدادی از دانشمندان هسته‌ای و زنان و کودکان بی‌گناه در حمله تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی را خدمت حضرتعالی تسلیت و تبریک عرض نموده و خداوند متعال را به‌خاطر حسن اعتماد آن رهبر حکیم و الهی به این سرباز وطن سپاس می‌گویم.

اینجانب به‌عنوان خادم ملت شریف ایران به حسن توفیق، عاقبت و سعادت این شهدا غبطه می‌خورم و به‌عنوان میراث‌دار گوهر عظیم سپاه پاسداران نسبت به اعتلای سپاه پاسداران، دفاع از انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران و انتقام خون مطهر شهیدان با همدلی همرزمان مجاهدم متعهد خواهیم شد.

جنایتی که امروز رژیم تروریست صهیونیستی در تجاوز به امنیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی مرتکب شد، قطعاً بدون پاسخ نخواهد ماند. همچنان‌که آن رهبر عظیم‌الشأن وعده دادند تحت تدابیر داهیانه و مقتدرانه جنابعالی و با همراهی همسنگران و همرزمان دلاور ارتش و سایر ارکان نیروهای مسلح و سربازان جان بر کف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رژیم تبهکار و نامشروع صهیونی به سرنوشت تلخ و دردناک با پیامدهای عظیم و مخرب دچار خواهد شد.

 با توکل و استعانت از خداوند متعال برای تحقق وعده امام و مقتدای عزیزمان و تقاص خون فرماندهان، دانشمندان و مردمی که به خون خود غلطیدند، به‌زودی درهای جهنم به روی این رژیم کودک‌کش گشوده خواهد شد. وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمینَ.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه