اخبار داغ
  1. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  2. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  3. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ تهدیدهای تازه سگ زرد برای ملت ایران تکراری است
  4. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  5. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  6. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  7. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  8. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  9. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  10. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  11. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  12. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  13. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  14. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  15. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  16. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  17. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  18. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  19. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  20. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟

اذعان رژیم صهیونیستی به درخواست از آمریکا برای مشارکت نظامی در حمله به ایران

اذعان رژیم صهیونیستی به درخواست از آمریکا برای مشارکت نظامی در حمله به ایران
منابع صهیونیستی فاش کردند که تل‌آویو به‌صورت رسمی از دولت آمریکا درخواست کرده است در حملات نظامی علیه ایران مشارکت کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛یک مقام آمریکایی به وبگاه خبری «واللا» گفته است که رژیم صهیونیستی در ۴۸ ساعت گذشته، به‌طور رسمی از دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ خواسته است در عملیات نظامی علیه ایران مشارکت کند.

این درخواست به‌ویژه درباره تأسیسات هسته‌ای «فوردو» در نزدیکی شهر قم مطرح شده است؛ تأسیساتی که در اعماق کوه ساخته شده و رژیم صهیونیستی به‌دلیل نداشتن بمب‌های سنگرشکن و پهپادهای راهبردی قادر به تخریب آن نیست.

به گفته منابع صهیونیستی، مقامات این رژیم تأکید کرده‌اند که برای از کار انداختن زیرساخت‌های حیاتی برنامه هسته‌ای ایران، به حمایت گسترده آمریکا نیاز دارند.

یک مقام صهیونیستی نیز به شبکه «کان» گفته است: این عملیات بدون کمک گسترده واشنگتن ممکن نیست.

همچنین، منابع نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» گفته‌اند که ترامپ پیش از آغاز عملیات اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران، در تماس تلفنی با نخست‌وزیر، به‌طور ضمنی آمادگی برای مداخله در جنگ را اعلام کرده بود.

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» نیز در گزارشی جداگانه نوشت که نیروهای آمریکایی در عملیات رهگیری موشک‌های ایران از زمین، دریا و هوا مشارکت داشته‌اند.

تأسیسات «فوردو» در جنوب تهران و در عمق کوه‌های اطراف شهر قم قرار دارد. این مجموعه در چارچوب توافق هسته‌ای تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فعالیت می‌کند و به‌دلیل موقعیت خاص زیرزمینی‌اش، از حملات هوایی در امان‌تر است. ایران از آن برای غنی‌سازی اورانیوم با اهداف غیرنظامی استفاده می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه