logo
پنج‌شنبه 09 مهر 1405 | پنجشنبه 01 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

«کردتودی» گزارش می‌دهد؛

زندگی در سایه اختلاف قیمت‌ها

زندگی در سایه اختلاف قیمت‌ها
زندگی در مریوان تحت سایه اختلاف قیمت‌ها به چالشی جدی تبدیل شده که قیمت‌های نجومی کالاها فشار مضاعفی بر دوش مردم می‌گذارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، مریوان، شهری که در آن فاصله‌ای تلخ بین قیمت‌ها و زندگی روزمره مردم وجود دارد، به یک معضل جدی تبدیل شده است و ساکنان این شهر با چالش‌های اقتصادی روبرو هستند و قیمت‌های نجومی کالاها و خدمات، فشار مضاعفی بر دوش آن‌ها می‌گذارد.
 
 بر اساس مشاهدات، قیمت خوراکی‌ها، میوه‌جات و سبزیجات و... در مریوان به طرز غیر قابل توجیهی بالا است و حتی مغازه به مغازه اختلاف قیمت وجود دارد درحالی‌که با سفر به استان‌ها و شهرستان‌های هم‌جوار، به‌ویژه سنندج، می‌توان به‌وضوح اختلاف قیمت‌ها را مشاهده کرد. به‌عنوان‌مثال: قیمت‌ها در سنندج تقریباً نصف قیمت‌های مریوان هستند. حال این سؤال پیش می‌آید که چرا باید مردم مریوان برای خرید کالاهای اساسی خود هزینه‌های گزافی را پرداخت کنند؟
 
 عدم نظارت کافی از سوی مسئولان و بی‌توجهی به حقوق مصرف‌کنندگان به این معضل دامن زده است. بسیاری از فروشندگان نیز بدون توجه به وضعیت اقتصادی مردم قیمت‌ها را به طور غیرمنصفانه‌ای بالا می‌برند. این وضعیت نه‌تنها بر زندگی روزمره مردم تأثیر منفی می‌گذارد، بلکه به‌نوعی نارضایتی اجتماعی و بی‌اعتمادی به مسئولان را نیز به همراه دارد.
 
 مردم مریوان انتظار دارند که مسئولان به این مشکل رسیدگی کنند و شرایط بهتری را برای زندگی روزمره‌شان فراهم آورند. در نهایت، این گرانی و اختلاف قیمت‌ها زنگ خطری برای مسئولان است که باید به این معضل توجه کنند و اقداماتی جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم انجام دهند.
 

 

زندگی در سایه اختلاف قیمت‌ها

 

درخواست برخورد قانونی با گران‌فروشان برای رفع مشکلات اقتصادی
 
 در پی گلایه مردم از وضعیت بازار و گران‌فروشی در مریوان، یکی از شهروندان این شهر با ابراز نگرانی از شرایط موجود، خواستار اقدام قانونی از سوی مسئولین شد این شهروند به مشکلاتی که ناشی از تفاوت قیمت‌ها در مغازه‌های مختلف است، اشاره کرد و گفت: تقاضا می‌کنم از مسئولین که با کسانی که گران‌فروشی می‌کنند برخورد قانونی داشته باشند ما با مغازه بغلی‌مان قیمت‌هایمان فرق می‌کند و این موضوع باعث نارضایتی مردم شده است.
 
 این شهروند با تأکید بر اهمیت نظارت بر بازار، افزود: برخورد قانونی انجام دهید تا مشکل برطرف شود که ان‌شاءالله با این اقدامات شرایط بهتری برای همه ما فراهم خواهد شد.
 

 

زندگی در سایه اختلاف قیمت‌ها

 

افزایش قیمت‌ها ناشی از عدم نظارت و اجاره‌های بالا
 
 در پی افزایش روزافزون قیمت‌ها در بازار مریوان، یکی از شهروندان این شهر نگرانی‌های خود را درباره وضعیت بازار و دلایل افزایش قیمت‌ها بیان کرد.
 
این شهروند که برای خرید میوه و خشکبار به بازار مراجعه کرده بود، گفت: من امروز یک مقدار میوه و خشکبار خریدم و متأسفانه قیمت‌ها همان‌طور که شاهدید، هر روز بالاتر می‌رود.
 
 وی با اشاره به عدم نظارت کافی بر بازار، افزود: به نظر من، یکی از دلایل اصلی این افزایش قیمت‌ها، عدم نظارت کافی است مسئولین باید بیشتر به این موضوع توجه کنند و بازار را تحت کنترل داشته باشند. 
 
 این شهروند همچنین به تأثیر اجاره‌های بالای مغازه‌ها بر قیمت‌ها اشاره کرد و گفت: اجاره مغازه‌ها هم بی‌تأثیر نیست مغازه‌داران مجبورند هزینه‌های خود را از طریق افزایش قیمت‌ها جبران کنند وقتی اجاره‌ها بالا می‌رود، طبیعی است که مغازه‌داران هم قیمت اجناس را افزایش می‌دهند.

 

زندگی در سایه اختلاف قیمت‌ها

 

 نوسانات ارز؛ عامل اصلی اختلاف قیمت‌ها در بازار مریوان
 
یکی از شهروندان مریوانی به بررسی دلایل اختلاف قیمت‌ها پرداخت و با اشاره به نوسانات ارز و تأثیر آن بر قیمت کالاها، گفت: دلیل اختلاف قیمت‌ها در بازار معمولاً به جنس‌هایی که مردم دارند و نوسانات ارز بستگی دارد و وقتی قیمت دلار بالا و پایین می‌شود، قیمت کالاها نیز تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.
 
 وی ادامه داد: به‌عنوان‌مثال، وقتی دلار بالا می‌رود مغازه‌داران نمی‌توانند با همان قیمت قبلی کالاها را بفروشند. وقتی از آنها می‌پرسید که چرا قیمت جنستان با مغازه بغلی این‌قدر بالاست، معمولاً پاسخ می‌دهند که دلار رفته بالا و نمی‌توانند باقیمت خرید قبلی همان جنس را ارائه دهند.
 
 این شهروند با ابراز نگرانی از تأثیر نوسانات ارز بر معیشت مردم، افزود: این وضعیت باعث می‌شود که قیمت‌ها به طور مداوم بالا برود و مردم نتوانند کالاهای مورد نیاز خود را باقیمت مناسب تهیه کنند و این نوسانات نه‌تنها بر روی قیمت‌ها تأثیر می‌گذارد، بلکه بر روی اعتماد مردم به بازار نیز تأثیر منفی می‌گذارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه