logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

وزیر دادگستری:

مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد

مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
وزیر دادگستری گفت: مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد و مردم می‌توانند کالاها را با قیمت مصوب خریداری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امین حسین رحیمی وزیر دادگستری با حضور در یکی از میادین اصلی میوه و تره بار تهران از نزدیک در جریان توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم قرار گرفت.

 وزیر دادگستری به همراه علی فرهادی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با حضور در یکی از میادین میوه و تره بار تهران، از نزدیک در جریان توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم قرار گرفت.

رحیمی در حاشیه این بازدید روند تامین و توزیع کالاهای اساسی در بازار را مطلوب و عادی عنوان کرد و گفت: مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد و مردم می‌توانند کالاهای اساسی را با قیمت مصوب خریداری کنند.

وی با بیان اینکه مردم کالاهای مورد نیاز خود را بر اساس میزان نیاز خود خریداری می‌کنند، افزود: نظارت بر بازار به صورت جدی در حال انجام است و گشت‌های تعزیرات حکومتی به همراه سایر نهادهای ذیربط در این زمینه فعال و در حال رصد و کنترل بازار هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه