logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عراقچی: دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام خواهیم گذاشت

عراقچی: دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام خواهیم گذاشت
وزیر امورخارجه در حاشیه دیدارهایش با وزرای امور خارجه شرکت کننده در نشست سازمان همکاری اسلامی اظهار کرد: دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام خواهیم گذاشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه دیدارهایش با وزرای امور خارجه شرکت کننده در نشست سازمان همکاری اسلامی گفت: دیشب ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرد. این اقدام، تجاوزی آشکار و نقض صریح تمامی مقررات بین‌المللی بود. این تجاوز نه‌تنها به جمهوری اسلامی ایران و تأسیسات هسته‌ای ما، بلکه به تمامی قوانین بین‌المللی، نظام عدم اشاعه و معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (ان‌پی‌تی) ضربه زد و در حقیقت تلاشی برای تضعیف این اصول بود. حمله به تأسیسات هسته‌ای، بزرگ‌ترین جرم بین‌المللی و عملی نابخشودنی تلقی می‌شود. این اقدام نشان‌دهنده بی تعهدی کامل ایالات متحده به قوانین بین‌المللی است.

وی ادامه داد: ما در میانه مذاکرات با آمریکا بودیم که این کشور، رژیم صهیونیستی را به حمله به ایران واداشت. ما به دیپلماسی خود با طرف‌های اروپایی ادامه دادیم اما این بار آمریکایی‌ها مستقیماً وارد عمل شدند. این رفتار غیرمنطقی آمریکا تنها یک دلیل می‌تواند داشته باشد؛ رژیم صهیونیستی در تلاش برای دستیابی به اهداف خود در ایران ناکام مانده و به دلیل خسارات سنگینی که از نیروهای مسلح ما متحمل شده، در بحرانی عمیق قرار گرفته و به آمریکا متوسل شده است. این‌که کاخ سفید تا چه حد تحت نفوذ اسرائیل و شخص نتانیاهو قرار دارد، حقیقتاً تأسف‌بار است.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما به دفاع از خود ادامه خواهیم داد، زیرا در موضع برحق قرار داریم و از حقوق خود دفاع می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران هیچ اقدامی برخلاف مقررات بین‌المللی انجام نداده و قاطعانه از حقوق خود پاسداری خواهد کرد. ما دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام خواهیم گذاشت. باید تأکید کنم که برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود. این برنامه، نتیجه دانش و فناوری بومی دانشمندان ایرانی است. علم را نمی‌توان با بمباران نابود کرد یا به عقب بازگرداند. ساختمان‌ها و تجهیزات ممکن است تخریب شوند، اما همگی قابل بازسازی هستند.

عراقچی در پایان گفت: این‌که دیپلماسی در شرایط کنونی تا چه حد می‌تواند مؤثر باشد، قضاوت درباره آن هنوز زود است. موضع ما این بوده که تا زمان توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی، مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشت. این موضع همچنان پابرجاست. با توجه به شرایط جدید، طبیعتاً باید تصمیمات جدیدی نیز اتخاذ شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه