logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

حمله ترامپ به رسانه‌ها پس از افشای شکست در ایران

حمله ترامپ به رسانه‌ها پس از افشای شکست در ایران
دونالد ترامپ در واکنش به گزارش‌ رسانه‌ها درباره ناکامی آمریکا در حمله به ایران، خبرنگاران و شبکه‌های خبری را به انتشار «اخبار جعلی» متهم کرد و ادعاهای خود را درباره موفقیت عملیات تکرار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار بیانیه‌ای، ضمن تکرار ادعای چندباره خود مبنی بر «نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای ایران»، به خبرنگاران، مقامات و نشریاتی که به شکست او در برابر ایران اذعان کرده‌اند، تاخت.

 «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از زمان شروع تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران، با وجود آشکار شدن شکست رژیم اسرائیلی دربرابر ایران، به‌دنبال دستاوردسازی از شرایط کنونی بود.

در نهایت، او با مداخله مستقیم خود و حمله به خاک ایران، شروع به بیان ادعایی رد شده مبنی بر «نابود شدن کامل تأسیسات هسته‌ای» ایران کرد.

به نوبت، مقامات دولت ترامپ نیز، با تکرار این ادعا، ضمن مقابله با مخالفت‌های فزاینده داخلی علیه تصمیم رئیس جمهور آمریکا، به‌دنبال دستاوردسازی برای ترامپ رفتند.

اما روزانه گزارش‌های بیشتری درباره شکست آمریکا در دستیابی به اهداف بیان شده عملیات تجاوزکارانه خود علیه ایران منتشر می‌شود. برخی از نشریات آمریکایی همچون «فارن پالیسی» ضمن توصیف این حمله به‌عنوان «قمار ترامپ»، اعلام کردند که اقدام تجاوزکارانه واشنگتن علیه تمامیت ارضی ایران، به شکست راهبردی آمریکا خواهد انجامید.

در نهایت، این گزارش‌ها خشم رئیس جمهور آمریکا را برانگیخت. به‌طوری‌که او شامگاه دوشنبه، با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» ضمن بیان دوباره ادعای رد شده خود مبنی بر «نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای ایران»، به خبرنگاران، مقامات و نشریاتی که به شکست او دربرابر ایران اذعان کرده‌اند تاخت.

او در این بیانیه ادعا کرد: «اهدافمان در ایران، به‌طور کامل نابود شده‌اند و همه می‌دانند. فقط شبکه‌های دروغ نویس (فیک نیوزها) خلاف این واقعیت را گزارش می‌کنند.»

ترامپ با حمله و تحقیر «اندرسون کوپر» خبرنگار شبکه آمریکایی «سی ان ان» و دیگر خبرنگاران ارشد آمریکایی، افزود: «افرادی همچون آلیسون کوپر از سی ان ان کذب نویس، برایان ال رابرتس احمق، جانی کارل از ای بی سی نیوز که یک فیک نیوز است و البته، بازنده‌ترین آن‌ها، ان بی سی نیوز کانکست این دروغ را منتشر می‌کنند.»

او مدعی شد: «هیچ‌وقت این رسانه‌ها از گزارشات خود دست نمی‌کشند و همین مسئله علت بازدید اندک آن‌ها است. آن‌ها هیچ اعتباری ندارند.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه