logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

جان کری:

دانش و حافظه هسته‌ای ایران با بمباران از بین نمی‌رود

دانش و حافظه هسته‌ای ایران با بمباران از بین نمی‌رود
وزیر خارجه اسبق آمریکا با اشاره به ادعای رئیس جمهور این کشور درباره تخریب تاسیسات هسته‌ای ایران، گفت که حافظه و دانش نهادینه‌شده هسته‌ای از بین رفتنی نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هیل، جان کِری، وزیر خارجه اسبق آمریکا به ادعای دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور درباره موفقیت حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش نشان داد.

کری در گفتگو با سی‌ان‌ان گفت: شما نمی‌توانید حافظه را بمباران و نحوه ساختن بمب را از آن پاک کنید. شما نمی‌توانید دانشی که آنها (ایران) توسعه داده‌اند را بمباران کنید.

وی تاکید کرد: شما قادر نیستید که بیشمار مهندس و تکنسینی که سال‌هاست روی این موضوع کار می‌کنند را بمباران کنید؛ کسانی که اگر رهبریت این کشور (ایران) به آنها چنین ماموریتی داده است، سر کارشان باز خواهند گشت.

کری اضافه کرد: وی یکی از خطراتی که وجود دارد این است که این ماجرا هر چه بیشتر از طریق نظامی ادامه پیدا کند، سرسخت‌ترین مدافعان داخل ایران یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قدرت بیشتری می‌گیرند. و این برای هیچکس خوب نیست.

کری که در جریان انعقاد توافق هسته‌ای دولت باراک اوباما، رئیس جمهور اسبق آمریکا با ایران، نقشی کلیدی ایفا کرد، درباره تجربه خود از مذاکره یک دهه پیش با ایران گفت: عمیقاً معتقدم که اینجا برای درک گزینه‌های موجود، باید واقع‌بین بود. ایران و ایرانی‌ها، ملتی بسیار، بسیار، بسیار مغرور هستند. یکی از چیزهایی که در مذاکراتم یاد گرفتم، این بود که سطح غرور آنها فوق‌العاده زیاد است. آنها همچنین نسبت به نابود کردن اسرائیل هم متعهد هستند. این یک مسئله فرهنگی، تقریباً مذهبی و جزوی از سیاست آنهاست. و بنابراین خیلی دشوار است که بگوییم دقیقاً چه چیزی قرار است آنها را به میز مذاکره برگرداند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه