logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سخنگوی سپاه:

یاوه‌گویی‌های ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است

یاوه‌گویی‌های ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است
سخنگوی سپاه پاسداران گفت: یاوه‌گویی‌های ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار محمد علی نائینی سخنگوی سپاه پاسداران گفت: امروز در تاریخ ایران، روزی ماندگار و سرنوشت‌ساز رقم خورد؛ جهانیان شاهد جلوه‌ای از وحدت، غیرت، عزت و ایستادگی ملت ایران بودند. حضور گسترده مردم در این مراسم، پیام قدرت و صلابت به دشمنان و قدردانی عمیق ملت از فداکاری‌های شهدای اقتدار بود.

وی ادامه داد: توصیه ما به ترامپ این است که چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی و رفتارهای ناپایدار دست بردارد. شکست سنگین در جنگ ۱۲ روزه به‌وضوح موجب آشفتگی و بی‌تعادلی او شده و همین امر به سخنان نسنجیده‌اش دامن زده است.

سخنگوی سپاه گفت: رژیم صهیونیستی و ترامپ نه‌تنها در رسیدن به اهداف اعلامی خود ناکام ماندند، بلکه ادامه حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران را تهدیدی جدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی تلقی کردند. ترامپ هنوز شناختی از مولفه‌های واقعی قدرت ملت ایران ندارد؛ چنان‌که رهبر معظم انقلاب فرمودند، «گنده‌تر از دهانش سخن می‌گوید.»

وی افزود: ترامپ در خیال خام خود تصور می‌کند که با سخنان بی‌اساس می‌تواند واقعیت پیروزی ملت ایران را در اذهان جهانی تغییر دهد، در حالی که واقعیت چیز دیگری‌ست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه