اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

وزارت راه و شهرسازی؛

فروش بلیط قطار اربعین از نیمه دوم تیر / قیمت بلیط افزایشی ندارد

فروش بلیط قطار اربعین از نیمه دوم تیر / قیمت بلیط افزایشی ندارد
قائم‌مقام شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فروش بلیت قطار اربعین به صورت برخط و حضوری از نیمه دوم تیر، گفت: قیمت بلیت اربعین افزایش پیدا نمی‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت راه و شهرسازی، میرحسن موسوی‌دیزجی در دومین جلسه ستاد اربعین، تمهیدات راه آهن را برای سفرهای اربعین تشریح و اظهار کرد: در دو هفته گذشته و بعد از تهاجم رژیم صهیونیستی به کشورمان، توانستیم ظرفیت را در طی این مدت افزایش دهیم تا مسافرانی که با هواپیما سفر کرده بودند به مقاصد خود بازگردند.

وی ادامه‌داد: در بخش بار به ویژه در بخش حمل کالاهای اساسی از بندر امام (ره)، کارها به صورت جهادی و حمل کالاهای اساسی بدون وقفه انجام شد.

قائم مقام راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از بهره‌مندی واگن‌های ذخیره در ایام بحران توسط ناوگان حمل و نقل ریلی خبر داد و افزود: در بخش مسافر، قطارهای فوق‌العاده و واگن‌های اضافه به کار گرفته شد که این اقدام به ویژه از مشهد، بندرعباس، تبریز و شیراز بود.

به گفته وی، در دور دوم بازگشت سفرها که از دیروز برنامه‌ریزی شده، تدبیر کردیم تا واگن‌های ذخیره به‌کارگیری شوند.

قائم‌مقام شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: در بخش حمل کالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) روزانه ۱۲۰ واگن بارگیری انجام شد که این میزان در زمان‌های عادی ۵۰ واگن در روز بود. در مجموع روزانه ۶ هزار و ۶۰۰ تن کالا بارگیری و حمل شد.

موسوی در خصوص اربعین نیز توضیح داد: همانند سنوات گذشته قطارهای فوق‌العاده برای اربعین راه‌اندازی شده است. ستاد اربعین در راه‌آهن تشکیل شده و جلسات در حال برگزاری است. همچنین، در توافق با شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی مسافری حداکثر ظرفیت این بخش در اربعین به کار گرفته می‌شود. در مسیرهای کم تقاضا قطارها حذف و در اربعین به‌کارگیری می‌شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه