logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

درباره سلام نظامی، برنامه از پیش تعیین شده‌ای وجود نداشت؛

تقوی: پیاتزا هیچ صحبتی از عدم بازگشت به ایران نکرده/ بار روانی روی دوش تیم ملی نگذاریم

تقوی: پیاتزا هیچ صحبتی از عدم بازگشت به ایران نکرده/ بار روانی روی دوش تیم ملی نگذاریم
رئیس فدراسیون والیبال گفت: در مدتی که همراه تیم ملی در برزیل با پیاتزا بودم، به هیچ عنوان صحبتی از عدم بازگشت به ایران مطرح نشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال ایران در مراسم یادبود شهدای جنگ اسرائیل در مورد عملکرد تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2025 اظهار داشت: غیرت بازیکنان مثال زدنی بود. اثر شوکه کننده جنگ پیش از بازی با آمریکا باعث شد که نتیجه از دست برود ولی از بازی بعدی و با دادن سلام نظامی، اعتقاد و احترام خود را به کشور نشان دادند. این غیرت به ویژه در بازی با آرژانتین مشهود بود.

رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: عده‌ای معتقد بودند باید آلمان را هم می‌بردیم ولی من معتقدم باید روند کلی تیم را ببینیم. هر کسی در جامعه والیبال باید به وظایف خود عمل کند و وظیفه ما این است که بار روانی روی دوش تیم ملی نگذاریم چون تیم نیاز به تمرکز و اعتماد به نفس دارد.

تقوی گفت: نگاه ما این است که روند نزولی تیم ملی به صعود تبدیل شود و در بین تیم‌های 10 تا 12 جهان قرار بگیریم. ما دوست داریم قهرمان جهان شویم ولی باتوجه به جایگاه گذشته تیم ملی، قرار گرفتن در مکان 10 تا 12 برای ما خوب است. اهداف ما بزرگ‌تر این اینهاست و این مورد، اهدف کوتاه‌مدت ماست. باید اجازه داد که سرمربی کارش را انجام دهد.

او در مورد احتمال عدم بازگشت روبرتو پیاتزا به ایران تصریح کرد: در مدتی که در برزیل با ایشان بودم، به هیچ عنوان صحبتی از عدم بازگشت به ایران مطرح نشد. پیاتزا به شدت درگیر تیم ملی است و به این مسائل فکر نمی‌کند. او معتقد بود بازیکنان هم باید فقط به والیبال فکر کنند. ما باید بعد از پایان هفته سوم در مورد بازگشت تیم به ایران صحبت کنیم.

تقوی افزود: یادم می‌آید سال‌های گذشته که دبیر فدراسیون بودم به مغازه‌ای رفتم و خواستم تلویزیون را روشن کنند تا والیبال ببینیم اما صاحب مغازه مخالفت کرد و گفت که از دیدن والیبال حرص می‌خوریم. الان خوشحالم که والیبال باز هم به خانه مردم برگشته و از دیدن بازی‌های تیم ملی لذت می‌برند. 

رئیس فدراسیون والیبال گفت: درباره سلام نظامی، برنامه از پیش تعیین شده‌ای وجود نداشت. من در رختکن به بازیکنان گفتم که شرایط شما رو درک می‌کنم ولی اجازه دهید مردم از بازی شما لذت ببرند. نشان دهید که سرباز این مردم و وطن هستید. تصمیم‌گیری در مورد آن حرکت، کار خود بازیکنان بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه