logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با حکم وزیر فرهنگ، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارتخانه منصوب شد

با حکم وزیر فرهنگ، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارتخانه منصوب شد
سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی مرتضی خدمتکار آرانی را به عنوان مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های این وزارتخانه منصوب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی مرتضی خدمتکار آرانی را به عنوان مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های این وزارتخانه منصوب کرد.

در حکم سیدعباس صالحی خطاب به مرتضی خدمتکار آرانی آمده است:

«نظر به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزنده مدیریتی جنابعالی و بنابر پیشنهاد معاون محترم قرآن و عترت به موجب این حکم به عنوان مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش و توسعه مشارکت‌ها منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند سبحان و عنایت ائمه اطهار (ع) و بهره‌گیری از نیروی انسانی خدوم و جامعه قرآنی کشور ضمن تلاش در جهت تحقق اهداف و محورهای چهارگانه وزارتخانه در انجام امور محول شده موفق و موید باشید».»

بر اساس این خبر، مرتضی خدمتکار متولد ۱۳۶۲ و دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم قرآنی است.

از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی وی می‌توان به مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشاور ارتباطات و ساماندهی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون اجرایی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اشاره کرد.

معاون اجرایی نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم، عضو هیأت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، مشاور مرکز رشد و تعالی فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآنی، دبیر اجرایی جشنواره ملی آیات و… از دیگر سوابق مدیریتی و اجرایی مرتضی خدمتکار است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه