logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بازدید گروه‌های خبری اسکای نیوز انگلیس و MBC آمریکا از زندان اوین

بازدید گروه‌های خبری اسکای نیوز انگلیس و MBC آمریکا از زندان اوین
گروه‌های خبری اسکای نیوز انگلیس و MBC آمریکا از بخش‌های مختلف زندان اوین که مورد اصابت پرتابه‌های اسراییل قرار گرفته بود بازدید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: 

«بعد از بازدید روز ۱۰ تیرماه، خبرنگاران، عکاسان و تصویر برداران ۳۰ رسانه داخلی و خارجی از بخش‌های مختلف زندان اوین که در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی تخریب شده بود، امروز جمعه ۱۳ تیرماه، گروه‌های خبری اسکای نیوز انگلیس و MBC آمریکا از بخش‌های تخریب شده زندان اوین بازدید کردند.

در جریان این بازدید خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران اسکای نیوز و MBC از طبقات قابل تردد بیمارستان ۴۸ تختخوابی بازداشتگاه اوین بازدید کردند که تصاویر و گزارش‌های آن توسط آن‌ها ثبت و ضبط شد.

یکی از خبرنگاران در گزارش تصویری خود به ساعت روی دیوار که عقربه‌های آن پس از حمله رژیم صهیونی متوقف شده بود و گویای زمان تقریبی حمله است اشاره کرد و روایت دیگر آن نقش بستن رد خون‌های روی دیوار بود.

این گروه پس از مواجه شدن با تخریب شدید بیمارستان ۴ طبقه بازداشتگاه اوین در صحبت‌های خود می‌گفتند اینکه بیش از ۷۰ نفر در زندان اوین جان خود را از دست داده‌اند، نشان از نمادین بودن حمله ندارد.

سپس خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران اسکای نیوز و MBC از درب ورودی و سالن ملاقات خانواده‌های محکومان بازداشتگاه اوین بازدید کردند. در زیر خرابه‌های سالن ملاقات اسباب بازی کودکان و تابلو اتاق کودکان قرار داشت و این سند دیگری از کودک کشی بی رحمانه رژیم متجاوزگر صهیونیست است.

این گروه از خبرنگاران در پایان بازدید، خودروهایی را که توسط پرتابه‌های رژیم صهیونیستی آسیب‌های جدی دیده بودند، مشاهده کردند.

در بازدید گروه اول خبرنگاران از زندان اوین، عکاسان و تصویربرداران رسانه‌هایی از جمله روزنامه ایران، روزنامه اعتماد، روزنامه جام جم، روزنامه جمهوری اسلامی، روزنامه کیهان، روزنامه شرق، روزنامه همشهری، روزنامه جوان، روزنامه فرهیختگان، روزنامه اعتماد، جماران، تسنیم، دیده‌بان، موج، رسانه آوش، یمین نیوز، برنا، رکنا، آنا، المیادین، Rtl هلند، خبرگزاری EPA آلمان، رادیو تلویزیون ملی ژاپن، آژانس فرانت لاین استرالیا، تلویزیون المنار لبنان، گروه خبری شبکه فرانس ۲۴ عربی، گتی امیجز، رکس فیچر، خبرگزاری نورفتو و مرکز رسانه قوه قضائیه حضور داشتند.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه