logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برگزاری اجتماع بزرگ «عاشورائیان» در حرم مطهر رضوی

برگزاری اجتماع بزرگ «عاشورائیان» در حرم مطهر رضوی
حرم مطهر رضوی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی میزبان اجتماع بزرگ «عاشورائیان» خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با فرا رسیدن تاسوعای و عاشورا حسینی، حرم مطهر رضوی همچون سال‌های گذشته، آغوش خود را برای خیل عزاداران حسینی از سراسر کشور و همچنین عزادارانی از دیگر کشورهای اسلامی باز می‌کند و خیل دلدادگان مکتب سیدالشهدا(ع) با برپایی اجتماع بزرگ عاشورائیان در این آستان مقدس به عزاداری در سوگ شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) می‌پردازند.

اجتماع عاشورائیان در روزهای شنبه و یکشنبه چهاردهم و پانزدهم تیرماه مصادف با تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت 12:10 در صحن پیامبر اعظم(ص) میزبان خیل عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) خواهد بود.

مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت در این اجتماع بزرگ در روز تاسوعای حسینی توسط ابراهیم احمدی و در روز عاشورای حسینی با نوای امیر عارف همراه خواهد بود.

محمد مقومی، رئیس اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی با بیان این مطلب که حرم مطهر رضوی در شب عاشورای حسینی، میزبان محفل قرآنی «کرسی تلاوت رضوی» در حرم مطهر حضرت رضا(ع) می‌شود گفت : این محفل قرآنی به منظور پاسداشت مقام شهدای کربلا به ویژه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و همچنین تعظیم شعائر حسینی، شامگاه شنبه چهاردهم تیرماه از ساعت 23 الی 1:30 بامداد در رواق امام خمینی(ره) میزبان عزاداران حسینی خواهد شد. 

وی تصریح کرد: در این محفل نورانی جمعی از قاریان برجسته و بین‌المللی حرم مطهر رضوی از جمله حاج محمدجواد پناهی، حاج سیدجواد حسینی، علیرضا رضایی و کبیر قلندرزاده آیاتی کلام نورانی وحی را با صوتی حزین تلاوت خواهند کرد. 

مقومی افزود: اجرای تواشیح توسط گروه همخوانی ولی‌عصر(عج)، اجرای سرود با حضور گروه سرود گلدسته‌های حرم و اجرای دکلمه‌خوانی با حضور ذاکران نوجوان از دیگر برنامه‌های محفل قرآنی کرسی تلاوت رضوی در شب عاشورای حسینی در حرم مطهر رضوی خواهد بود. 

زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی می‌توانند با حضور در این محفل نورانی که مزین به عطر قرآن است ضمن بهره‌مندی از استماع آیات کلام الله مجید، ثواب آن را به روح بلند و ملکوتی شهدای کربلا به ویژه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) که طبق روایات شب عاشورا را با خواندن قرآن سپری کردند، هدیه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه