logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند

اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند
اتحادیه اروپا تحریم مقام‌های رژیم اشغالگر و شهرک نشینان صهیونیست و ممنوعیت فروش سلاح به این رژیم را به جرم نقض حقوق بشر بررسی خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از المیادین، در بحبوحه انتقادات فزاینده اروپایی‌ها از نقض حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، اتحادیه اروپا در حال بررسی پنج گزینه برای پاسخ به نقض بند مربوط به حقوق بشر توسط اسرائیل است. با این حال، اختلاف نظر بین کشورهای عضو، شانس اجرای این طرح را تضعیف می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، رادیو «مکان» اسرائیل گزارش داد که اتحادیه اروپا در حال بررسی پنج گزینه احتمالی برای پاسخ به نقض «بند حقوق بشر» در توافقنامه مشارکت امضا شده بین دو طرف توسط اسرائیل است.

 

این پیشنهادها که «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به وزرای امور خارجه اروپایی ارائه خواهد داد، شامل تعلیق کامل یا جزئی توافقنامه همکاری، تحریم چهره‌های رسمی از جمله وزرا، افسران و شهرک‌نشینان، محدودیت‌های روابط تجاری، تحریم تسلیحاتی و تعلیق مشارکت اسرائیل در برنامه‌های علمی مانند Horizon Europe می‌شود.

 

این اقدام پس از تصمیم شورای اتحادیه اروپا در ماه مه گذشته مبنی بر درخواست بازنگری در روابط با اسرائیل، با توجه به «عملیات نظامی در غزه و کرانه باختری، از جمله جلوگیری از ورود غذا، سوخت و کمک‌های پزشکی به نوار غزه» صورت گرفته است.

 

همچنین انتظار می‌رود کشورهایی مانند آلمان و ایتالیا با توجه به روابط نزدیک تسلیحاتی خود با اسرائیل، با تحریم تسلیحاتی مخالفت کنند. تحریم‌های انفرادی نیز نیازمند اجماع اروپایی است که منابع دیپلماتیک آن را در حال حاضر غیرواقعی می‌دانند.

 

توافقنامه همکاری که در سال ۱۹۹۵ امضا شد، چارچوب قانونی روابط بین اتحادیه اروپا و اسرائیل است و شامل همکاری در زمینه‌های سیاسی، تجاری، بهداشتی و آموزشی می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه