logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیرعامل بورس؛

جزئیات جدید بسته حمایت از بازار سرمایه را تشریح کرد

جزئیات جدید بسته حمایت از بازار سرمایه را تشریح کرد
مدیرعامل بورس تهران با اشاره به برگزاری جلسات بورس و ارکان برای حرکت به سمت تثبیت بازار، گفت: تداوم حمایت مستقیم از سهام، بهبود مدیریت سبدها و صندوق‌ها، استفاده از ابزار مشتقه‌ای مانند اوراق تبعی و اختیار معامله و اصلاح برخی مقررات، بخشی از بسته تثبیت و رونق بازار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سازمان بورس و اوراق بهادار، محمود گودرزی افزود: نقش‌آفرینی فعالان بازار، ارکان و نهادها و همکاری بازار پول و بازار سرمایه، حرکت بورس به سمت تعادل را پس از جنگ ۱۲ روزه سرعت بخشید که جلوه‌ای از آن را در روزهای پایانی هفته گذشته دیدیم.

وی خاطرنشان‌کرد: در دوران جنگ، اولویت اصلی حفاظت از دارایی‌های سهام‌داران بود. در هفته‌ گذشته، نقدشوندگی اولویت داشت و اکنون نوبت ثبات است.

گودرزی ادامه‌داد: در چهار روز گذشته جلسات سازمان بورس با ارکان، صاحب‌نظران و فعالان بازار، زمینه حرکت به سوی تثبیت تعادل و نقدشوندگی را فراهم آورده است؛ به عبارت دیگر، با تثبیت تعادل ایجادشده در روزهای آینده، بازار آمادگی ورود به فاز رونق را پیدا می‌کند.

مدیرعامل بورس تهران از نهایی شدن نسخه‌ جدید بسته‌ تثبیت بازار خبر داد و اظهار داشت: تداوم حمایت مستقیم از سهام، بهبود مدیریت سبدها و صندوق‌ها، استفاده از ابزار مشتقه‌ای مانند اوراق تبعی و اختیار معامله و اصلاح برخی مقررات، بخشی از بسته تثبیت و رونق بازار است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه